Zlatan Ibrahimovic a lansat parfumul Zlatan

Media

Zlatan Ibrahimovic a lansat parfumul Zlatan

18

Lista fotbalistilor care isi lanseaza parfumuri si produse de linie, continua cu Zlatan Ibrahimovic, marele fotbalist, lansandu-si propriul parfum in data de 27 octombrie 2015 la Marionnaud pe Champs-Elysees in Paris.

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la orele 18 la Marionnaud, imbracat casual, complet negru, unde a fost intampinat de foarte multi fani; el a semnat autografe si a facut numeroase selfi-uri cu fanii, inainte de a intra pentru sesiunea foto oficiala.

Marca Zlatan Ibrahimovic Parfums se pregateste de mult timp, Zlatan, participand el insusi in procesul de creatie, impreuna cu parfumierul Olivier Pescheux din partea Givaudan – lider mondial al industriei parfumieriei.  Olivier Pescheux este autorul multor parfumuri celebre, colaborand cu Paco Rabanne, Mont Blanc, Lacoste, Hugo Boss, Comme des Garcons. Avand note citrice in acord cu gazonul, continuand cu o briza marina, lavanda alba si vetivier, parfumul reflecta personalitatea lui Zlatan Ibrahimovic , sofisticat si accesibil, adaptabil tuturor. Linia mai contine un spray de corp, gel de dus, deodorant stick.

Zlatan-Ibrahimovic-parfum-Zlatan

“Eu si echipa am facut o treba exceptionala. Ne-am adunat cei mai buni, pentru a crea cel mai bun. Acum, am propriul parfum de care sunt foarte mandru”

a declarat fotbalistul suedez.

Marionnaud impreuna cu Skyrock, au organizat un concurs in data de 12 octombrie, in urma caruia 40 de fani au primit parfumuri si s-au intalnit si fotografiat cu Zlatan Ibrahimovic.


Zlatan-Ibrahimovic-parfum-Zlatan-002Zlatan-Ibrahimovic-parfum-Zlatan-003Zlatan-Ibrahimovic-parfum-Zlatan-004Zlatan-Ibrahimovic-parfum-Zlatan-001

Info: comunicat de presa Zlatan Ibrahimovic Parfums | Foto: image.net

Your email address will not be published. Required fields are marked *