Zodiile si pietrele lor norocoase

Accesorii

Zodiile si pietrele lor norocoase

30

Inca din cele mai vechi timpuri, inteleptii afirmau ca in universul nostru, totul este legat: persoanele, spatiul, stelele, pietrele si toti au incercat sa aduca energie pozitiva prin orice mijloace. De aici si legatura intre pietre si zodiac, asa ca, va invitam sa cititi urmatoarele randuri pentru a sti ce bijuterii sa va alegeti!

 • Berbecul iubeste bijuteria de argint, nimic neputand sa-l faca mai fericit decat o bratara de argint unica sau un lant mai mare, indiferent ca vorbim de nativi barbati sau femei. De mentionat este faptul ca argintul este un metal “de iarna” si trebuie combinat corespunzator.
 • Nativilor din zodia taur, turcoazul le aduce bogatie in casa, putere si credinta, bijuteriile cu aceasta piatra pretioasa ajutandu-i pe acestia, sa ramana tineri si sa-i protejeze impotriva bolilor. Smaraldul aduce de asemenea putere si bogatie, femeia taur care va purta un inel cu smarald, va deveni o regina a inimii multor barbati. Rozul cuartz pe de alta parte, intareste vitalitatea taurului, promovandu-i sensibilitatea emotionala.
 • Alegerea bijuteriiilor pentru zodia gemenilor este destul de dificila, deoarece acest semn, este mai pretentios cand vine vorba de aspectul sau. Gemenii nu recunosc pietrele ieftine, ei fiind adeptii bijuteriilor mari si stralucitoare; o singura piatra mare – diamant, topaz, smarald, intr-un cadru simplu, fara detalii inutile.
 • Cei din zodia racului sunt sensibili si intuitivi, piatra care li se potriveste cel mai mult fiiind smaraldul, el aducand fericire, incredere, bunastare, protectie.
 • Stralucirea de aur a citrinului este capabila sa stranga bani, pentru a asigura bunastarea leului. Cei din vremurile stravechi, sustineau ca citrinul poate limpezi gandurile si aduce idei noi, protejeaza impotriva raului, aduce bucurie si creste energia interioara a persoanei care-l poarta.
 • Fecioara apreciaza simplitatea si eleganta in orice si mai ales in vestimentatie si bijuterii, principalele principii care ar trebui sa-i ghideze in alegerea bijuteriilor se bazeaza pe retinere, eleganta, laconic. Pietrele potrivite zodiei fecioarei sunt onixul, carneolul, crisolitul, serpetinul, coral, aventurin.
 • Balanta va avea izbucniri neasteptate de la opal – o piatra a sperantei si perfectiunii spirituale. Balantele prefera de obicei medalioanele elegante, pandativele de dimensiuni mici-medii in combinatie cu o linie de pescuit transparenta.
 • Semnificatia si intelesul sunt foarte importante pentru nativii scorpion, dar nu si pretul sau statutul sau. Pietrele scorpionului sunt acvamarine, coral si granat.
 • Se crede ca turcoazul aduce noroc in afaceri, asa ca sagetatorul ar trebui sa poarte aceasta piatra pentru a obtine un statul superior si a se realiza financiar bine. Bijuteriile cu turcoaz vor ajuta la stabilirea pacii in familie si implementarea celor mai pretuite dorinte.
 • Capricornul are nevoie de pietre de foc, multe pietre “intunecate” si “periculoase” – serpentin, agat – pot ajuta nativii din aceasta zodie sa isi duca la bun sfarsit afacerile. Doar capricornii isi pot permite sa aiba un set limitat de pietre si sa le poarte pentru un an intreg: perle, hematite, serpentine, malachit, agat, rubin, onix.
 • Pietrele varsatorului au doua tipuri: pe de o parte minerale stralucitoare calme si reci, pe de alta parte, luminoase, alimentand energia. Pietrele de foc aprinse pot rani varsatorul, deci sunt excluse, astfel ca acest nativ trebuie sa aiba in jurul sau, pietre ca ametist, safir, perla, citrin, agat, jad, smarald, coral, obsidian.
 • Pestii au nevoie de pietre de apa – corali si perle. Datorita luciului cetos si a continutului de apa, piatra acestui semn zodiacal este considerat a fi opalul. Acvamarinele ajuta la ameliorarea stresului si a anxietatii; pe de alta parte gagatul, va absorbi energia negativa.

Comments are off this post!