Zona delicata a ochilor si ingrijirea ei

Zona delicata a ochilor, una dintre cele mai sensibile ale fetei, are 22 de muschi, care se pare ca nu ‘dorm’ niciodata.
Designed by Freepik

Zona delicata a ochilor este cunoscuta pentru faptul ca ne tradeaza aratand primele semne ale trecerii anilor si are acum un aliat puternic, care o ajuta sa se pastreze ferma si ii ofera un sprijin pentru lifting.

Zona delicata a ochilor, una dintre cele mai sensibile ale fetei, are 22 de muschi, care se pare ca nu ‘dorm’ niciodata. Zona care inconjoara ochii este mai delicata si mai subtire comparativ cu altele de pe suprafata fetei, motiv pentru care cercurile intunecate sau aspectul pufos se vad primele; mai mult, in aceasta zona, glandele sebacee produc mai putin ulei, ceea ce o predispune la uscare si deshidratare. Chiar si cele mai vitale si elementare actiuni ale noastre – clipitul, care in medie, zilnic, ajunge la 10000, face din ea – cea mai problematica zona in privinta liniilor fine si a epuizarii colagenului.

In general, ritualul nostru de infrumusetare sau de ingrijire a pielii, nu este destinat acestei zone. Chiar daca pielea din jur se bucura de hidratare, hranire din parte diverselor produse, din pacate, ingredientele active pot fi chiar daunatoare acestei zone si pot duce chiar si la iritare, daca sunt folosite zilnic. Cand avem ingrijorari cu privire la cercurile intunecate sau faptul ca zona respectiva este pufoasa, cautam solutii pentru a rezolva aceste probleme, doar ca, trebuiesc folosite produse adecvate, personalizate acestei zone.
Skin Caviar Eye Lift a aparut ca rezultat al acestor preocupari si necesitati, o extensie a Liquid Lift Serum, care, in prezent, se pare ca este cel mai vandut produs La Prairie la nivel global. Aceasta este ultima formula care isi propune sa ofere beneficii de intindere si lifting, aducand in plus si “rezolvarea” unor probleme specifice: liniile de ras, cercurile intunecate si pungile de sub ochi.

La fel ca toate femeile care au probleme si care considera ca respectiva zona delicata a ochilor este foarte importanta si specialistii care au dezvoltat aceasta formula, acorda o importanta deosebita, concentrandu-se in mod deosebit pe lifting. Un studiu din 2015 care a cuprins femei de peste 40 de ani, a scos la iveala faptul ca cercurile intunecate de sub ochi si laba gastii, sunt cele mai mari ingrijorari ale femeilor, in top 3 dintre marile ingrijorari legate de piele. Iar aceasta zona trebuie sa fie o prioritate dintr-un bun motiv: poti avea parte de o piele impecabila, dar zona ochilor, prin semnele sale cunoscute, iti arata varsta si faptul ca esti obosita!

In momentul in care tenul este principala preocupare, cel mai probabil ai vazut pe rafturi diverse produse de sculptura, lifting si umplere, care rivalizeaza cu cele mai performante tratamente din clinici, iar despre Skin Caviar Eye Lift, trebuie stiut ca are dubla actiune. Prima faza este una aplicabila, in care se formeaza in jurul ochilor un fel de plasa invizibila care strange si contracta, efectul fiind vizibil in scurt timp. Ai parte de un efect de moment mecanic, pe care il poti vedea imediat ce il aplici; in timp ce te vei debarasa ulterior de stratul aplicat, efectele anti imbatranire vor persista; este nevoie de mai mult timp insa, pentru producerea colagenului si reconstruirea celulara.
Exista de asemenea si anumite protocoale pentru modul in care este aplicat serul. In timp ce brandul adera la regula tapeaza-nu intinde, pentru a te bucura pe deplin de efectele lifting-ului, ei prescriu un masaj usor, o tehnica delicata, ascendenta care cuprinde clavicula, o zona care nici ea nu este imuna la gravitate. Sprancenele si zona respectiva, au un rol important in incadrarea corecta a ochilor pe masura trecerii anilor.
Specialistii La Prairie afirma ca si-au dorit si au urmarit sa aiba grija de toata zona respectiva, creand un produs pe masura.

de stiut despre ochi

Daca aveai impresia ca zona delicata a ochilor au nevoie de o abordare superficiala sau usoara, iata ce trebuie stiut:

  • Zona ochiului are 22 de muschi care se misca si sunt printre cei mai rapizi din intreg organismul.
  • Clipim de 10.000 de ori pe zi.
  • Pielea din zona ochilor este cu 40 de procente mai subtire comparativ cu alte zone, de unde si usurinta cu care apar cercurile negre.
  • Aproape 85% dintre femei au ca prime semnalmente ale imbatranirii, ridurile din jurul ochilor.
  • Zona din jurul ochilor are cele mai putin glande, de aceea, hidratarea este esentiala.
  • Liniile fine si ridurile pot incepe sa se formeze de la 20 de ani.