Alegerile inspirate iti pot imbunatati viata

Alegerile inspirate de zi cu zi - nimic iesit din comun, un mod de viata normal - fara exagerari, te pot ajuta sa iti traiesti viata intr-un mod fericit, sanatos si fara complicatii.

Alegerile inspirate de zi cu zi – nimic iesit din comun, un mod de viata normal – fara exagerari, te pot ajuta sa iti traiesti viata intr-un mod fericit, sanatos si fara complicatii. Iata in continuare cateva sugestii!

Speranta aduce fericire
Cercetarile arata ca daca suntem plini de speranta in viitor, acest lucru ne ajuta sa fim mai increzatori in propriile forte si mai putin sa ne indreptam spre consum de alcool, supra alimentare sau consum de droguri.

Sarea
Aproximativ 3/4 din sarea consumata in mod regulat vine de la alimentele ambalate, painea fiind cea mai des intalnita. Adultii nu ar trebui sa consume mai mult de 6 grame sare zilnic daca isi doresc o sanatate robusta, verificarea etichetelor fiind un pas important in acest sens, una din alegerile inspirate care iti pot aduce un mare plus in viata.

Fructe de padure
Afinele, murele, socul, sunt bogate in antioxidanti, ceea ce duce la combaterea inflamatiei. Fructele de padure inghetate sunt mai ieftine comparativ cu cele in stare naturala, dar ofera aceleasi beneficii pentru sanatate si sunt perfecte in smoothie-uri.

Galbenul aduce fericirea
Poarta nuante insorite de galben care iti vor face ziua mult mai frumoasa, eliminand plictiseala! Este o culoare care te poate ajuta impotriva anxietatii si la linistirea nervilor.

Purpuriu pentru somn
Purpuriul este o culoare sedativa excelenta, care ajuta la inducerea somnului, de aceea este indicat sa o introduci in dormitor, fie ca accent pe un perete sau in asternuturi – perne, paturi.

Verde pentru calmitate
Culoarea verde ajuta la scaderea ritmului cardiac si reduce presiunea sanguina. Daca vrei sa fii mai relaxata, fa o plimbare intr-un loc unde este verdeata, daca este posibil in picioarele goale.

Poate de multe ori nu realizam ca lipsa magneziului este o cauza a faptului ca ne simtim lipsiti de viata si obositi mai mereu. Daca gasesti suplimentele perfecte pentru tine care sa iti ofere doza necesara de magneziu, vei avea parte de un nivel de energie imbunatatit si vei vedea altfel viata! 😊