Am Nevoie de Fotografie Profesionala pentru A Incepe O Cariera in Modelling ?

Despre modelling

Am Nevoie de Fotografie Profesionala pentru A Incepe O Cariera in Modelling ?

26

Modelele aflate la inceput de drum se intreaba deseori daca au nevoie de fotografii profesionale inainte de a incepe o cariera in modelling, daca intr-adevar este necesar un book. Raspunsul este NU, nu aveti nevoie de fotografii profesionale in acest caz.

Fotografiile obisnuite, facute de voi sau de o prietena buna, sunt indeajuns daca vrei sa iti incepi o cariera in modelling sau sa incepi o colaborare cu o agentie de profil. Scouterii au ochii formati si pot vedea potentialul intr-o anumita persoana. Mai mult, o agentie de modelling nu are nevoie ca tu sa iti acoperi chipul cu make up sau sa fii avantajata de lumini intr-o fotografie sau prelucrata; in aceasta etapa, trebuie sa fii cat mai naturala.

Fotografiile normale care trebuiesc trimise la o agentie de modelling, sunt cele numite “polaroid”, in care nu trebuie sa fii machiata, nu trebuie sa ai parul aranjat. Ai nevoie de cel putin doua fotografii: una de aproape – tip portet – pentru a ti se vedea chipul si una in picioare – in costum de baie preferabil, pentru a ti se vedea corpul. Poti trimite fotografii din profil de asemenea, in aceleasi ipostaze.

Pentru a intelege mai bine ce ai de facut, am punctat cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii  cont :

– Fotografiile trebuie sa fie clare si focusate!
– Sa ai cel putin o fotografie tip portret si una in picioare!
– Machiajul trebuie sa fie la un nivel minim!
– Parul trebuie sa fie simplu si ingrijit!
– Hainele simple si decente!
– Fara fotografii nud!
– In cazul copiilor, machiajul nu trebuie sa existe, iar imbracamintea trebuie sa fie un specifica; copii trebuie sa arate exact ca niste copii!
– Evitati in fotografii imbracaminte cu elemente de blana! Pentru anumite persoane din industria fashion, poate fi un lucru care aduce ofensa!
– In fotografie, trebuie sa fii doar tu!
– Sunt de evitat fotografiile de la diverse petreceri sau manifestari de acest gen!
– Nu uitati ca, in acest caz, “PRIMA IMPRESIE CONTEAZA”!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *