Buze rosii pentru un LOOK fresh

Aplica un liner rosu pentru LOOK-ul cu buze rosii cu scopul de a le defini, apoi, umple-le cu un ruj rosu si cremos!

Buze rosii si lucioase, chip proaspat, machiaj minimalist, este exact ceea ce iti trebuie daca vrei sa iesi in evidenta. Un LOOK puternic, realizabil fara prea mare efort, perfect pentru seara si de ce nu, si in timpul zilei, in functie de iesire, eveniment, etc.

Cum obtii un LOOK fresh?

  1. Incepe prin folosirea unui primer care sa tina mai mult! Aplica baza de machiaj si mergi apoi cu un anticearcan iluminator sub ochi, nas, frunte, barbie, arcada. Ofera-i apoi pielii un aspect matifiat cu ajutorul pudrei! Pentru un aspect radiant, aplica pudra luminoasa pe fata!
  2. Tamponeaza usor cu un fard roz pe obraji pentru un aspect natural! Folosind tehnica drapajului, extinde blush-ul in colturile exterioare ale ochilor si amesteca bine!
  3. Traseaza liniile superioare si inferioare ale ochilor cu un creion negru de ochi si umple sprancenele acolo unde este nevoie! Pentru definirea genelor, foloseste un rimel cu volum! Si ultimul lucru de facut aici, este sa tapezi cu luciu de ochi pleoapele, pentru un aspect proaspat!
  4. Exfoliaza buzele cu ajutorul unui scrub! Aplica un liner rosu pentru LOOK-ul cu buze rosii cu scopul de a le defini, apoi, umple-le cu un ruj rosu si cremos! La sfarsit, foloseste un luciu de buze!
SFAT: Daca vrei sa-ti ‘amplifici’ LOOK-ul, foloseste foloseste putin fard de pleoape gold!