Combate alergiile! Alte modalitati decat cele stiute

Combate alergiile cu ajutorul unei linguri de miere care neutralizeaza aciditatea stomacului.

Combate alergiile prin alte modalitati, daca medicamentele specifice nu te ajuta cu congestia, oboseala sau alte simptome! Si poti scapa de aceste simptome foarte usor, citind aceste randuri!

Mancarimi la ochi? Aplica o compresa calda!

Schimbarile hormonale in jurul varstei de 50 de ani, fac ochii sa devina uscati si provoaca mancarime unui procent cu peste 60% dintre femei, disconfortul ocular cronic, crescandu-ti riscul de oboseala cu 61%! Partea buna e aceea ca, incalzindu-ti pleoapele timp de 5-10 minute zilnic cu o laveta calda, este imbunatatit fluxul sanguin si sunt sterge simptomele ochilor mai repede comparativ cu picaturile recomandate!

Tuse seaca? Mierea te salveaza!

Aproape 60 de procente dintre cei care sufera de arsuri la stomac, experimenteaza iritarea gatului si tusea uscata, provocate cel mai adesea de sezoanele cu temperaturi oscilante. Combate alergiile cu ajutorul unei linguri de miere care neutralizeaza aciditatea stomacului, iar iritatia gatului va fi de domeniul trecutului in doar 2 minute! Studii recente arata ca adaugarea a 3 mg de melatonina inainte de culcare, vindeca si intareste stomacul, prevenind arsurile stomacale si fiind la fel de eficiente ca medicamentele prescrise. Trebuie doar sa consulti medicul inainte!

Curge nasul? Curata-l usor!

Sinusurile pot avea diferite reactii la aerul uscat, noxele masinilor, parfumuri sau alti iritanti. Folosind o data pe zi o substanta nazala salina chiar si fara prescriptie medicala, sunt eliminati iritantii si este adaugata umiditate, simptomele fiind taiate cu peste 30 de procente de la prima utilizare. Adaugarea cantitatii suplimentare de care ai nevoie zilnic de vitamina D3, poate taia simptomele cu pana aproape de 70%!

Te doare capul? Consuma salata!

Specialistii considera ca durerile de cap sinusale provocate de alergii, sunt de fapt migrene cauzate de schimbarile climatice ale sezonului rece in mod special. Daca vei consuma vegetale poaspete, sansele ca migrenele sa dispara cresc cu aproape 70 de procente, multumita carotenoizilor.

Ai alergii? Imbraca-te natural!

In cazul in care porti bumbac sau alte materiale din fibre naturale, ai sanse cu 50% mai mari sa reduci cantitatea polenului lipit de hainele tale, conform Thomas Jefferson University din Philadelphia. Si acest lucru se explica prin faptul ca polistierul si alte tesaturi sintetice se freaca unul de celalalt, dau nastere unui camp electrostatic, care atrage polenul.