Drone si frumusete

Dronele si frumusetea-poate suna bizar aceasta asociere, dar, citind despre tehnologia de astazi si implicarea dronelor in grija fata de piele, sunt mari sanse sa iti schimbi punctul de vedere.

Drone si frumusete-poate suna bizar aceasta asociere, dar, citind despre tehnologia de astazi si implicarea dronelor in grija fata de piele, sunt mari sanse sa iti schimbi punctul de vedere.

Frumusetea si tehnologia au realizat mereu parteneriate de succes si ultimele inovatii din domeniu sunt inteligente si se inspira din … drone. Si nu vorbim de produse de frumusete care zboara, ci de precizia cu care se rezolva ingrijorarile cu privire la piele, la fel cum vorbim de precizia dronelor. Tehnologia cosmetica este esentiala ca sistem de livrare, permitand produselor de ingrijire a pielii sa livreze ingrediente active.
Inspirata de dronele traditionale – dispozitive aeriene care ofera o mare precizie – pentru prima oara, celulele care construiesc pielea sanatoasa, pot livra exact ingredientele active de care acestea au nevoie. Bineinteles ca poti folosi produse care sa contina ingrediente active, dar aceste noi formule, reprezinta o imbunatatire considerabila, facand ca relatia drone si frumusete, una destul de interesanta.

In timp ce ingredientele active reprezinta o parte vitala a unei rutine eficiente a apielii, aplicandu-le topic, de obicei, inseamna penetrari variabile, adica anumite ratari, implicit lipsa ingredientelor necesare. Aici vine tehnologia dronelor, care permite specialistilor sa fie foarte precisi, luand ingredientul potrivit – celulei tinta potrivite. Beneficiul principal al asocierii dintre drone si frumusete este acela ca se poate obtine cantitatea maxima de ingrediente active, care lucreaza pentru corectarea problemelor pielii si procesului de intinerire a ei.
Un alt beneficiu al acestui lucru, este acela de a nu se baza pe procente atat de mari de ingrediente in produse, cum ar fi vitamina C: rezultatele pot fi obtinute cu o cantitate mai mica de produs, daca este utilizat eficient.
Acest lucru este foarte util pentru persoanele sensibile la anumite ingrediente, astfel ca, daca de exemplu esti o persoana predispusa la iritatii, sistemul de livrare pentru ingredientele potential iritante, merita incercate acum. Permitand ingredientelor sa fie livrate mai specific tintei propuse, sunt ajutate minimizarea efectelor secundare potentiale, chiar si formule care au putere mai mica.
Si cu cat este mai scazuta forta activelor cerute, cu atat mai multe pot fi combinate, mai ales ca, anterior, nu era destul loc pentru imbinarea activelor puternice; astfel, mai multe ingrediente pot colabora intre ele, oferindu-ti in final, exact ceea ce ai nevoie pentru o ingrijire adecvata a pielii sau pentru “rezolvarea” diverselor probleme cu care te confrunti.

Super seruri

Serurile sunt in fruntea unor astfel de tratamente, ceea ce are sens, ele avand parte de folosire atat post curatare, cat si prehidratare, astfel ca, ele sunt pozitionate perfect pentru o astfel de munca. Elemis Ultra Smart Pro-Colagen Complex 12 Ser are un pret destul de piparat, dar, promisiunea rezultatelor este una pe masura: au fost inregistrate beneficii extraordinare in urma studiilor clinice ale brandului, in doar doua saptamani! Ofera un beneficiu de promovare a tineretii cu acid hialuronic, care hidrateaza celulele la nivelul lor de baza, precum si ajutandu-le sa mentina un nivel ridicat de hidratare.
Un mix de alge rosii, verzi, maro – proaspete, diverse soiuri de ape marine, ajuta la umplere liniilor fine si restabilirea echilibrului natural al pielii. Toate aceste peptide sunt importante pentru a controla respectivele zone.
Imbunatatirea elasticitatii si fermitatii se face in cel mai eficient mod cu Espa Tri-Active Advanced ProBiome Serum, care valorifica peptidele abilitate, alaturi de bujor si liliacul de vara chinezesc (Biddleia). Exista un hidratant si o crema pentru ochi. Skyn Iceland Brightening Eye Ser este un primer de ochi care contine peptide incapsulate pentru a combate laba gastei, antioxidanti potenti si extract de alge pentru hidratare, tonifiere si reparare.

La fel ca serurile supraalimentate, optiunile de ingrijire a pielii dimineata si seara sunt date de tratamentele drona beauty. Dermalogica Prisma Protect SPF 30 ajuta la crearea unui ten radiant datorita chlorella vulgaris – o microalge verde care este livrata acolo unde este nevoie, oferind in acelasi timp si protectie UV. Pe timp de noapte, Murad Night Fix Enzyme Treatment ofera o doza de tehnologie drona cu trio enzime, purificat din alge verzi si rosii, care detoxifica celulele pielii pentru a le repara de poluare, stres, raze UV.
Este conceput pentru a fi folosit peste crema de noapte si ajuta la tratarea semnelor lipsei de somn. Tehnologie dronei poate ajuta de asemenea, cand vine vorba de acnee si pete. Zit Sticka Killa foloseste 24 de “microdart” care se autodizolva, inteapa zona respectiva dandu-ti o usoara senzatie de furnicaturi, inainte ca produsele active sa patrunda in epiderma, direct spre bacterii, pentru a le extermina si a reduce marimea si petele.
It Cosmetics Confidence In A Neck Cream este un produs mai nou, care combina tehnologia dronelor cu un extract de alge marine pentru a da pielii de sub barbie un aspect ferm.

Stiinta …

Tehnologia beauty, aceasta noua asociere dintre drone si frumusete, se concentreaza in mod deosebit pe pielea fetei, alimentata de proteine. Cele mai multe astfel de tehnologii, utilizeaza peptidele ligand. Acestea sunt mici aminoacizi care contin molecule ce functioneaza pentru a semnaliza caile dintre celule, ajutand la livrarea ingredientelor direct catre celule. De exemplu, un produs poate include un ingredient activ legat de incapsularea moleculelor care se potrivesc numai in receptorii de pe celulele producatoare de colagen (fibroblaste), la fel ca o cheie care se potriveste intr-o incuietoare. Aceasta tehnologie permite ingredientelor active sa fie livrate in respectivul punct, acolo unde este nevoie mai mult.