Revista Famost noiembrie 2018

Revista Famost

Revista Famost noiembrie 2018

Luna noiembrie 2018 vine cu o editie speciala a revistei Famost si se remarca prin invitati deosebiti ... dar si prin debuturi interesante, ...
1060

Descarca Revista AICI!


Luna noiembrie 2018 vine cu o editie speciala a revistei Famost si se remarca prin invitati deosebiti … dar si prin debuturi interesante, care cu siguranta vor aduce un plus de valoare editiilor urmatoare.


Dintre invitatii de seama ale acestei editii le mentionam pe Anda si Ane, cele doua surori care formeaza brandul Concepto si care ne-au oferit un interviu energic si foarte interesant. Continuam pe aceeasi linie si incercam sa pastram traditiile romanesti cu ajutorul iilor, despre care ne va vorbi Anda Manescu, cea care se lupta din greu sa pastreze intact modul de productie al acestor vestminte; interviu si articol, realizate de Daniela Sala. Tot Daniela Sala, o are invitata pe Raluca Tanase de la Bambi, care ne povesteste intr-un interviu, despre viata ei, despre parcursul artistic, planuri de viitor si multe lucruri captivante.

In cadrul rubrici “Printre blogurile de moda din Romania“, Avera Make-up Artist ne face cunostinta cu o tanara si ambitioasa bloggerita – Eliza Atudosie. In privinta debuturilor, se remarca Beatrice Lianda Dinu, care ne-o aduce in prim plan pe Ianna Novac, fosta componenta ASIA si care ne povesteste intr-un interviu despre viata ei, parcursul artistic si multe alte lucruri. Continuam seria debuturilor cu rubrica “Outfit of the month” – semnat Alin Temeliescu, care ne propune o interesanta combinatie de kimono si pantaloni cu dungi. Rochia de ocazie intre clasic si contemporan – un articol #Butterflyrecomanda care ne prezinta si un scurt istoric, aflam vestimentatiile de la American Music Awards cu ajutorul Andreei Eftimie si retinem sfaturile lui Alin Temeliescu despre “Cum trebuie sa se imbrace un barbat la 40 de ani“.

DESCARCA Revista AICI!

Debut avem si in domeniul beauty – Babilon by Epsilon – un nou loc de rasfat pentru doamne si domnisoare, invatam cum sa fim in tendinte si cum sa aplicam machiajul pentru sezonul in curs. Diana Grigoriu ne poarta intr-o calatorie exotica in Grecia la Pelion, cu ajutorul cuvintelor si a frumoaselor imagini, invatam sa ne ferim de ce este toxic, facem sauna cu infrarosu si invatam cum sa avem o minte agera. Si cum se pare ca daca nu avem sanatate nu ne putem bucura de viata, invatam sa mancam sanatos, incercam sa evitam bulimia nervoasa cu ajutorul Dorinei Ursu, demontam cateva mituri si vedem ce se poate face in cazul ginecomastiei la barbati.

Sunteti intampinati inca de la inceput cu un “Zambet de noiembrie” si ne admiram in “Oglinzi” cu ajutorul Cameliei Radulian, prezentate in aceasta editie de Adina Mitrica.

Cu siguranta stiti deja ca subiectele sunt mult mai multe, de aceea, va invitam sa le descoperiti in interiorul revistei, care se termina Рasa cum v-am obisnuit, cu un frumos editorial, realizat cu ajutorul magazinului de haine si accesorii masculine Mister si a centrului de infrumusetare Epsilon.

Toate cele bune pana in editia de decembrie a revistei noastre!

Comments are off this post!