Machiaj in functie de modul de aranjare al parului

Frumusete

Machiaj in functie de modul de aranjare al parului

20

Ti-ai schimbat modul de asezare al parului si nu iti place ce vezi? Vrei sa te machiezi in asa fel incat sa arati remarcabila? 

Par asezat in franjuri

Evidentiate: ochii, nasul si zona barbiei

O astfel de aranjare a parului este una indrazneata, asa ca, machiajul timid nu are ce cauta aici! Evidentiaza-ti ochii prin intermediul clasicelor aripioare cu un eyeliner clasic sau cu ajutorul machiajului smokey eyes. Franjurii atrag atentia de asemenea asupra nasului si barbiei, iar daca esti o femeie care are incredere in trasaturile sale fizice, poti face aceste zone soft cu ajutorul pudrei sau bronzerului.

Par asezat cu cararea intr-o parte

Evidentiate: obrajii si linia maxilarului

Acest stil va acoperi cel mai probabil unul dintre obraji, scotandu-l in evidenta mai mult, pe celalalt. Pentru a fi avantajata, este o idee buna si te joci pe pometi cu un luminator mai moale sau cu unul lichid in partea de sus, iar sub pometi sa vii cu o pudra bronzanta.

[trendmag_alert class=”alert alert-notice alert-dismissable fade in”]stiati ca … femeile cheltuiesc aproximativ 15.000$ pe parcursul vietii pe produse cosmetice?[/trendmag_alert]

Par asezat cu cararea intr-o parte

Evidentiate: obrajii si linia maxilarului

Acest stil va acoperi cel mai probabil unul din obraji, scotandu-l in evidenta mai mult, pe celalalt. Pentru a fi avantajata, este o idee buna si te joci pe pometi cu un luminator mai moale sau cu unul lichid in partea de sus, iar sub pometi sa vii cu o pudra bronzanta.

Parul avand carare pe mijloc

Evidentiate: fruntea si nasul

Acest stil care ne duce cu gandul in anii ’70 atrage atentia asupra fruntii. Aceasta zona trebuie luminata usor cu ajutorul unei pudre bronzante aproape de linia parului. Ochii pot fi accentuati prelungind linia superioara in exterior sau prin accentuarea genelor, pentru a distrage atentia de la frunte.

O parte a parului mai bogata

Evidentiate: Obrajii si pometii

Acest mod de aranjare al parului iti evidentiaza pometii. Poti maximiza efectul cu un blush roz si foarte soft pe pometi si obraji; ochii pot fi luminati cu un rimel negru, stralucitor si sprancene indraznete.

Comments are off this post!