Machiajul in lumea virtuala. Ce trebuie sa stim?

Machiajul in lumea virtuala si-a intrat mai mult in drepturi odata cu noul mod de viata, care ne impune noi standarde, alte abordari in multe din aspectele vietii

Machiajul in lumea virtuala si-a intrat mai mult in drepturi odata cu noul mod de viata, care ne impune noi standarde, alte abordari in multe din aspectele vietii, iar faptul ca stam in fata calculatorului – fie ca folosim Zoom sau Skype, ne “obliga” sa aratam bine si aici. Ce se schimba in machiaj?

Poate ca daca in urma cu mai bine de 1 an apelurile video erau foarte rare – cazuri exceptionale, iata ca astazi, pentru multe dintre noi a devenit o necesitate. Din nefericire, machiajul pe care il purtam zilnic, de multe ori nu este cel mai fericit in aceasta noua forma de abordare; baza de machiaj poate parea foarte groasa si neuniforma, iluminatorul foarte gras. Iar daca vrei ca LOOK-ul tau sa fie unul radiant, trebuie sa schimbi aceasta abordare si destul de important, trebuie sa ai langa tine un ring light!

Poate primul impuls in ceea ce priveste machiajul in lumea virtuala ar fi sa accentuezi baza de machiaj pentru ca tenul sa fie unul perfect, avand in minte ca aparatul de filmat iti poate arata orice imperfectiune. Doar ca, o protectie solara, apropiata de nuanta pielii, ceva care oricum ar trebui sa pui in fiecare zi pe fata, poate fi indeajuns, astfel incat sa iti acopere pielea uniform si sa arate si natural. Evident, poti adauga si corector, daca consideri ca este necesar! Daca folosesti ISDIN Eryfotona Ageless (care este mai scump, dar se merita!) elimini toti pasii unui machiaj obisnuit; in plus, antioxidantii si peptidele continute, ofera o buna protectie impotriva razelor UV si a luminii albastre.

Pentru ecran, o nuanta de piersica luminoasa pe obraji arata foarte bine si tot ce straluceste ca pulbere, poate accentua porii. Ilia Multi-Stick pus pe pometi este exact ce iti trebuie, iar daca vrei un LOOK cat mai uniform, il poti folosi putin si pe buze, ideal daca vrei sa iti dai un restart spre dupa amiaza.

In privinta rimelului, nu trebuie sa ai rezerve ca ar fi prea mult! Cu cat genele sunt mai lungi si mai groase, cu atat dai mai bine pe ecrane! Maybelline New York Lash Sensational te ajuta foarte mult in aceasta privinta, asa ca, iti poti face abonament in ceea ce priveste achizitionarea lui.