Masaj facial pentru relaxare si netezire riduri de expresie

Frumusete

Masaj facial pentru relaxare si netezire riduri de expresie

57

In afara faptului ca masajul facial foloseste produse de infrumusetare si ingrijire care dau tenului un aspect radiant si neted, acesta are rolul de a actiona – in urma miscarilor specifice, pentru netezirea liniilor faciale.

Dupa ce ti-ai curatat tenul, este indicat si masajul facial pentru a-ti tonifia pielea si muschii si a relaxa ridurile de expresie, care tind sa se formeze in jurul ochilor si a gurii. Totodata, in urma acestor masaje specifice, se pot atenua cercurile negre din jurul ochilor, ca si aspectul umflat al pungilor de sub ochi.

Miscari circulare pentru a dezumfla si intinde pielea

Masajul facial incepe cu aplicarea unei creme hidratante, care porneste cu executarea unor miscari circulare de la baza nasului si concentrate in zona pleoapelor inferioare si sub tample. Poti repeta aceste miscari, schimband ‘traseul‘ si ajungand pana sub arcada si la tample. Pentru intindere si dezumflare, trebuiesc reactivate circulatia sangelui si a limfei, aplicand o crema hidratanta si folosind indexul si degetul mijlociu executand miscari usoare sub un ochi, apoi, trecand la urmatorul. Pentru stimularea circulatiei fluxului de sange la suprafata pielii, piscati-va usor pana cand pielea capata un aspect roziu.

Masaj facial pentru tonifiere si fermitate prin grimase

Pentru un aspect tonifiant si ferm al muschilor, tesuturilor fetei si a gatului, folositi-va de diverse grimase: strangeti din dinti cu buzele inchise si fortati-va sa zambiti usor si intr-un mod sacadat! Repetati aceasta procedura de mai multe ori! Apoi, schimbati zambetul tot intr-unul fortat, deschizand buzele si pronuntand un ‘A‘ lung, pana cand simtiti ca muschii gatului sunt solicitati mai mult.

Comments are off this post!