Masajul facial

asajul facial reduce excesul fluid, amelioreaza tensiunea si stimuleaza circulatia. In plus, poate scadea nivelul de stres, ...
Designed by javi_indy / Freepik

Masajul facial reduce excesul fluid, amelioreaza tensiunea si stimuleaza circulatia. In plus, poate scadea nivelul de stres, se pot pastra nivelurile hormonale acneice sub control. Ai nevoie de cinci minute, degete curate, ulei facial sau seruri pentru o multitudine de beneficii!

1 Defineste-ti linia maxilarului!

Cu degetul index si cel mare, fa-ti un masaj facial al pielii de-a lungul liniei maxilarului incepand de la mijlocul barbiei pana sub urechi. Acest lucru va elimina orice congestie in tesuturile pielii care poate provoca diverse umflaturi.

2 Ridica-ti pometii!

Foloseste-ti degetele aratatoare si cele mijlocii, apasand/impingand sub pometi din centrul fetei pana la temple. Finalizeaza masajul facial prin apasarea usoara a partii carnoase a pielii, cu scopul de a creste circulatia sangelui, pentru o stralucire instanta.

3 Dezumfla-ti ochii!

Folosind degetele inelare, apasa usor si ridica linia spancenei din interiorul ochilor spre exterior. Repeta acest lucru sub ochi! Aceasta tehnica de masaj facial pompeaza usor lichidele limfatice, ceea ce duce la dezumflarea aspectului pufos si la diminuarea aspectului intunecat.

4 Redu liniile!

Aseaza-ti degetele mari la temple si cu ajutorul degetelor mijlocii, traseaza cercuri mici din centrul fruntii spre exterior chipului. Astfel, este redusa tensiunea, ceea ce minimizeaza liniile care apar din miscarile fetei, cum ar fi cele de la incruntare.