Parul, unghiile, sprancenele…Cum le facem sa creasca mai repede?

Frumusete

Parul, unghiile, sprancenele…Cum le facem sa creasca mai repede?

91

Fiecare ne dorim un par voluminos si sanatos, unghii perfecte, sprancene pline, care sa arate cat mai natural. Cum le obtinem? Este de ajuns ingrijirea elementara? Sau trebuie sa avem si ajutoare?

Parul

Pe masura ce imbatranim, parul devine mai subtire si mat, datorita modificarilor hormonale si factorilor de deteriorare al produselor de styling. Vestea buna e ca iti poti recupera calitatea parului, multi dermatologi recomandand ca un prim pas sa fie facut din interior, cu ajutorul unei alimentatii bogate in proteine si vitamine pentru par, cum ar fi Nutrafol. Acesta ajuta cresterea fluxului sanguin la nivelul scalpului; adauga si uzul unui sampon hidratant de calitate – Nioxin System 3 Cleanser!
Ca si in cazul pielii, exfolierea este esentiala pentru un par sanatos, asa ca foloseste un produs adecvat o data pe saptamana, pentru a crea o baza ‘curata’ pentru foliculi.

Unghiile

Indiferent de cat credem noi ca ne ingrijim unghiile, de cele mai multe ori nu o facem si din pacate, frumusetea ojei ascunde problemele pe care le avem. Cum am putea avea unghiile perfecte? Mai intai, trebuie sa eliminam oja de pe unghii, folosind un remover fara alcool, dupa care trebuie sa folosim ulei de cuticule. Oja care trebuie data pe unghii, nu trebuie sa contina chimicale nocive, cum ar fi formaldehida.
Pentru a lucra si din interior pentru intarirea unghiilor, trebuie intrudusa in alimentatie, biotina, Vital Proteins Beauty Boost – fiind o buna optiune, datorita capsulelor cu biotina.

Sprancenele

Fiecare dintre noi ne dorim sprancenele pline, pufoase, simetrice, iar daca nu vrem sa imbratisam proceduri care sa ni le asigure pe termen mai lung (dermopigmentare), ce solutii avem? Trebuie sa stim in primul rand ca daca produsele destinate sprancenelor sunt mai lipicioase, poti smulge fara sa vrei firele de par. Iar daca vrei sa stimulezi cresterea lor, periaza sprancenele cu o perie usoara, pentru stimularea circulatiei.
Apoi, pentru a hrani radacinile, foloseste produse organice pe baza de argan; foarte indicat si special creat in acest sens, este Streicher’s Afore; pentru a imbunatati flexibilitatea si stralucirea firelor de par de la sprancene, RevitaBrow Advanced Conditioner te ajuta in acest sens.

Comments are off this post!