Poate acupunctura reduce ridurile?

Frumusete

Poate acupunctura reduce ridurile?

296

Acupunctura reduce ridurile si ceea ce este astazi in tendinte ca practica naturista pentru infrumusetare, se practica in medicina chinezeasca din antichitate. Cum functioneaza varianta moderna?

Practica veche chinezeasca a acupuncturii creste in popularitate ca tratament cosmetic, multe vedete (Gwyneth Paltrow) folosind aceasta practica si popularizand-o tot mai mult pe retelele de socializare.
In timpul tratamentului, ace ultrafine sunt introduse in piele pentru a crea microtraume, care semnalizeaza celulele vindecatoare ale corpului sa produca mai mult colagen si elastina. In timp ce se studiaza si se cauta beneficiile acupuncturii, un studiu coreean – nu de mare anvergura, a aratat ca, dupa cinci tratamente, pacientii s-au bucurat de o imbunatatire reala a elasticitatii pielii.
In medicina chinezeasca, acupunctura reduce ridurile si trateaza probleme de piele, concentrandu-se pe modul in care sistemul digestiv si respirator afecteaza pielea, la fel cum si uscarea locala si inflamatia afecteaza in mod direct.
In primul rand, acupunctura poate viza tinta slabita si muschii lasati, apoi vine partea cu stimularea productiei de colagen si elastina pentru o piele fina, elastica si ferma. Mai mult decat atat, acele fine si care nu provoaca durere, cresc circulatia sangelui pe fata, rezultand un chip luminos, care pleaca din interior.
In timp ce efectele acupuncturii cosmetice sunt cumulative (colagenul are nevoie de cateva saptamani sa construiasca), o singura sesiune este suficienta pentru a creste hidratarea si stralucirea.

Comments are off this post!