Revista Famost aprilie 2019

Revista Famost

Revista Famost aprilie 2019

Ne place sa vedem partea frumoasa, sa gasim lucrurile bune si gandurile curate in orice.
1709

Descarca GRATUIT revista AICI!


5 ani trecuti, Famost aprilie 2019 marcand intrarea in cel de-al saselea an de existenta. Pana acum, o experienta foarte frumoasa, din care s-au invatat multe, s-au facut multe, ne-am intersectat cu multi oameni deosebiti si ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi si pentru toti, am evoluat si vom continua sa facem acest lucru si in continuare.

Sunt 5 ani cu bune si cu rele, cu momente delicate si frumoase, cu dezamagiri si bucurii, dar cum suntem niste optimisti incurabili, ne place sa vedem partea frumoasa, sa gasim lucrurile bune si gandurile curate in aproape orice.

Apasa pe fotografie pentru a descarca GRATUIT revista!

Si am ales sa aniversam acest moment prin intermediul unei editii speciale, a invitatilor deosebiti, a articolelor si fotografiilor frumoase. Dintre invitatii speciali, ii amintim pe Sonja Andersson (interviu in engleza) – organizatoare a Scandinavian International Fashion Week si binecunoscuta Mihaela Tatu. Vorbim de asemenea cu tanarul scriitor Mihai Faur, bloggerita Bianca Ioana Caragea, modelul Timeea Anisia, va facem cunostinta cu copii talentati, va aducem in prim plan evenimente importante si tendintele vestimentare pre fall 2019.
Evident ca nu lipsesc rubricile traditionale pe care le urmariti in mod constant, alaturi de multe articole utile din moda, beauty, stil de viata, modelling, sanatate. Toate subiectele sunt prezentate in cuprins si le gasiti in interiorul revistei. Ca de obicei, speram sa gasiti informatii utile si interesante, articole deosebite si cuvinte care sa va inspire in viata de zi cu zi.

Va dorim asadar, lectura placuta, o primavara frumoasa, toate cele bune pana la urmatoarea intalnire si multa multa sanatate!

Comments are off this post!