Revista Famost aprilie 2020

Revista Famost aprilie 2020 marcheaza intrarea in cel de-al saptelea an al existentei noastre.

Descarca GRATUIT revista Famost editia aprilie 2020 AICI sau vizualizeaz-o dupa urmatorul alineat!

Revista Famost aprilie 2020 marcheaza intrarea in cel de-al saptelea an al existentei noastre, o perioada destul de lunga, luand in calcul in mod deosebit situatia presei autohtone si declinul ei, in mod special a presei scrise. O perioada de timp frumoasa, in care am cunoscut oameni minunati, in care am realizat proiecte unice si am povestit cu si despre oameni deosebiti. Ne uram un “La Multi Ani!“ noua si tuturor celor cu care ne-am intersectat de-a lungul timpului, va uram dumneavoastra, cititorilor nostri “La Multi Ani!“, cele mai mai bune ganduri si sa fiti alaturi de noi, atat cat va permite timpul si dorinta!

 

Incercam sa fim optimisti, sa vedem partile frumoase ale vietii si sa reusim sa trecem mai departe, pe fondul acestei perioade delicate pe care o traversam. Nu am realizat nimic deosebit cu aceasta ocazie, doar ne-am continuat activitatea intr-un mod constincios si am incercat sa va aducem – si speram noi ca am si reusit – persoane interesante si articole la fel de utile ca pana acum.

Pe coperta o avem pe frumoasa antreprenoare Cristina Gadei, cea care a reusit sa pune bazele in Galati a unui spatiu de coworking, un concept modern si pe un trend ascendent; am stat de vorba cu ea, am facut fotografii si ne-am simtit excelent intr-o atmosfera cu adevarat profesionala. Omul de televiziune – Raluca Moianu este invitata Danielei Sala din cadrul rubricii “Personalitati de top“, Marta-Iozefina Bencze ne prezinta noul sau proiect, dupa ce in prealabil, isi prezinta bogata activitate de pana acum. Am dorit sa o cunoastem mai bine pe noua noastra colega, Roxana Negut si am realizat cu ea un frumos si sensibil interviu, pe care il puteti citi in interiorul revistei.

Beatrice Lianda Dinu incepe o noua serie de articole in rubrica “Romania, trezeste-te“ si ne prezinta oameni simpli, deosebiti, talentati, care au nevoie sa fie cunoscuti si adusi in prim plan.
Continuam cu prezentarea tendintelor din moda si in aceasat editie avem tendintele masculine pentru sezonul calduros 2020, dar si o scurta trecere in revista a tendintelor masculine pentru 2020-2021, prezentata de Alin Temeliescu. Sprezza este brandul vestimentar nascut din dragoste si prezentat de Daniela Sala, Beatrice Lianda Dinu ne explica impreuna cu Iolanda Deca ce inseamna scoter-ul si care este rolul sau. Si pentru ca tot suntem aici, va facem cunostinta cu doua modele de succes din Romania, ambele cu performante notabile, Irina Nicolae si Irina Maria, cu care am avut dialoguri interesante si pe care, vi le prezentam si dumneavoastra.
Demonstratii frumoase de machiaj avem din partea Mihaelei Alexandru si a Biancai Vede, alaturi de multe articole utile din domeniul beauty. Am pus accentul pe domeniul sanatatii pe energie in mod deosebit, pentru ca avem nevoie in perioada aceasta de ea, mai mult ca orice. In rest, multe articole interesante si pe care va invitam sa le parcurgeti in continuare in Revista Famost aprilie 2020!

Pana la urmatoarea editie, va dorim multa sanatate, mult optimism si sa incercati sa vedeti doar partile frumoase ale existentei noastre!