Revista Famost decembrie 2018

Revista Famost

Revista Famost decembrie 2018

1290

Descarca AICI Revista !


Iata-ne ajunsi si la editia revistei Famost decembrie 2018!

Aproape de fiecare data cand ne intalnim, mentionam intr-un mod sau altul ca avem parte de o editie speciala, si de multe ori ne gandim sa nu exageram cand spunem asta. Doar ca entuziasmul subiectelor noastre, invitatii nostri valorosi, modalitatea in care ne raspund cei din jur, feedback-urile pozitive primite din partea tuturor si evolutia in sine de la editie la editie, ne fac sa spunem aceste lucruri, plecand din simtirile noastre.
Daca ar fi sa rezumam editia Famost decembrie 2018, am putea folosi cuvintele “evenimente”, “invitati”, “fotografii”, la care adaugam “multe” si ‘deosebiti”.

Asadar, printre invitatii acestei editii se numara Veronica Zaharia – PARLOR, care ne vorbeste despre brandul care-l reprezinta, Daniela Sala care ne-a acordat un frumos interviu si cu care am realizat un pictorial deosebit, doctorul estetician Jona Yousif care se pregateste sa ajunga la Centrul Epsilon, echipa Giulia Beauty Academy (Grosu Iuliana, Luparu Iuliana, Elena Trandafir) care a participat la Make-up Fest, Eduard Irimia – presedintele Superkombat si care recent a patruns si in lumea filmului de la Hollywood.

Dintre evenimentele prezente, cel mai probabil le-am cuprins pe cele mai importante din tara, si incepem enumerarea noastra cu Soirees de la mode XX – realizat de Alin Galatescu, un eveniment dedicat Marthei Bibescu si pus in pagina de Beatrice Lianda Dinu, continuam cu Festivalul Designerilor din Romania (editia a VI-a) – festival organizat de colaboratoarea noastra Daniela Sala – in care se face o trecere in revista a specificului acestui eveniment si a celor prezenti, si Festivalul International Demonstrativ de Moda – Kasta Morrely Fashion Week (editia a VII-a) cu o frumoasa cronica a tuturor celor trei zile de moda si spectacol, realizata de echipa KMFW.

Descarca revista apasand pe fotografie!

Evident, nu am uitat sa va tinem la curent cu tot ce inseamna tendinte in moda, bijuterii si machiaj pentru sezonul primavara vara 2019, alaturi de rubricile deja traditionale semnate de Avera Make-up Artist (Printre blogurile de moda din Romania), Andreea Eftimie, Ioana S. Pavel (#Butterflyrecomanda), Alin Temeliescu (Outfit of the month), Laura Sima (Lectii de stil cu Laura), Gina Codrescu (magazinul Mister), Mihaela Constantin (Agatha Mariage).

Pe langa tendintele in machiaj ale lui 2019, va propunem si un machiaj glam pentru sarbatori realizat de Adriana Ivan, avem diverse articole pentru ingrijirea parului, a unghiilor si a tenului, va prezentam o serie de instrumente beauty pentru acasa.

Adina Mitrica face recenzie la cartea “Asa sa creasca iarba pe noi” desprinsa din realitatea dura a zilelor noastre si scrisa de Augustin Cupsa, Blog de zambit ne ofera un zambet de decembrie care ne incalzeste, Nicoleta Gordon ne arata un “Vis apus albastru” si ne incantam ochii cu lucrarile artistilor Corcacel Cornel si Corneliu Dragan-Targoviste. Despre sarbatorile de iarna la Palatul Noblesse ne vorbeste Beatrice Lianda Dinu, ne intoarcem putin la vremea mai calduroasa cu Diana Grigoriu prin intermediul vacantei de 7 zile pe apa, stam de vorba cu Andrei Simionescu despre indraznetul proiect WeGlobal, Dorina Ursu ne face cateva recomandari despre masa de Craciun.

Acestea ar fi cele mai importante “momente” ale revistei Famostdecembrie 2018, din punctul nostru de vedere – toate subiectele sunt importante si interesante, de aceea va invitam sa le parcurgeti singuri si va dam intalnire in prima editie a lui 2019.

Toate cele bune pana data viitoare, multa caldura si sarbatori frumoase!

Comments are off this post!