Revista Famost editia iunie 2020

Revista Famost editia iunie 2020 reuseste sa va aduca in prim plan, asa cum v-a obisnuit in aproape fiecare editie (sau asa ne place sa credem!) oameni interesanti si de o valoare incontestabila.

Descarca GRATUIT revista AICI sau vizualizeaz-o dupa urmatorul alineat!

Revista Famost editia iunie 2020 reuseste sa va aduca in prim plan, asa cum v-a obisnuit in aproape fiecare editie (sau asa ne place sa credem!) oameni interesanti si de o valoare incontestabila; mai mult, revista reuseste sa atraga colaboratori noi, care aduc si mai mare valoare din punct de vedere al continutului, revistei in sine.

O salutam in acest sens pe Andreea Popescu, care ne va insoti de acum inainte in ceea ce inseamna moda cu o noua rubrica intitulata “Detalii de stil cu Andreea Popescu“. Ii uram “Bun venit!“ si lui Valentin Goran care ne va oferi critica de film cu o analiza extrem de minutioasa si interesanta asupra unor filme, poate prea putin apreciate de publicul larg: “Doza de cinema“. Ramanand in aproximativ aceeasi zona, ne bucuram sa vedem prezentate aparitiile editoriale ale lunii mai 2020 prezentate de Roxana Negut,
ne incantam simturile cu poezii si picturi, suntem indemnati sa ne cautam sufletul acolo unde e fericit. O prezenta deosebita o avem din partea scriitorului Oliviu Craznic, care ne-a acordat un interviu extrem de interesant despre activitatea sa si filosofia care se afla la baza acesteia.

La capitolul moda, avem tendinte pentru sezonul toamna iarna 2020-2021, intram putin in istoria haute coutoure alaturi de Daniela Sala; tot Daniela Sala il are invitat intr-un frumos dialog pe celebrul sportiv, Catalin Morosanu. Nu lipsesc de asemenea, rubricile traditionale cu care deja v-ati obisnuit, daca ne urmariti.

Pe coperta o avem pe frumoasa makeup artista Diana Pavel cu care am avut un frumos interviu si o sedinta foto; mai mult, am realizat cu ea o colorata si frumoasa poveste in “orange“. Avem de asemenea multe articole interesante si utile din domeniul beauty.

La ce ne foloseste dictia, ne explica Marta Iozefina-Bencze in cadrul unui material extrem de util pentru cei ce trebuie sa vorbeasca in public, dar si pentru fiecare dintre noi. Irina Maria Berdila ne ofera o analiza a starii de “a fi fericit“ si ne transmite ca aceasta fericire poate fi extrem de simpla si la mana oricui, iar Cristina Mircea ne prezinta “Ghidul supravietuitorului“, constituit din 8 concluzii la care ajuns in aceasta perioada a izolarii. Avem in continuare articole de viata si sanatate, cu informatii utile oricand si oricui.

Cam atat ar fi de spus in aceasta “nota“ a editorului si va invitam in continuaresa parcurgeti Revista Famost editia iunie 2020, dandu-va intalnire la urmatoarea editie! Toate gandurile bune si sa ne regasim sanatosi si optimisti!