Revista FAMOST-editia martie 2018

Martie, prima luna din primavara, aduce revista Famost la numarul 48 cu multe articole frumoase, invitati speciali si lucruri Interesante.

Descarca GRATUIT revista FAMOST-MARTIE 2018 AICI!

Sa-i uram un “Bun venit” oficial primaverii si sa ne bucuram de zilele calduroase, care ar trebui sa ne incante fizicul si spiritul prin prezenta lor. Martie, prima luna din primavara (culmea, in fiecare an!), aduce revista Famost la numarul 48 cu multe articole frumoase, invitati speciali si lucruri interesante.

La capitolul moda, avem invitat un brand de renume din Romania – Alina Cernatescu, in care vedem cum functioneaza lucrurile intr-un mediu profesional din industria modei, care sunt strategiile si directiile; Laura Veronica Sima o are invitata in cadrul rubricii sale pe Diana Grigoriu, de la care vedem cum este viata unui blogger dincolo de aparente si aflam multe lucruri utile. Larisa Costea impreuna cu blogul sau, este invitata rubricii “Printre blogurile de moda din Romania“ realizata de Avera Makeup Artist, in care vedem de asemenea, munca multa, dar si succesul unui blog. Alin T. ne arata cum pot fi combinate piesele vestimentare avand numitor comun : ultra violetul; Gina Codescu ne prezinta combinatii vestimentare masculine, mixing shirts&tie si smart casual. Facem de asemenea cunostinta cu un nou brand streetwear de pe piata – DASS ROOT – prezentat de Andreea Eftimie, dar tragem putin si cu coada ochiului catre colectia 2018 rochii de mireasa – realizata de designerul Mihaela Constantin si intitulata SUAVE IVORY. Avem de asemenea Colorful Street Style in cadrul rubricii “Lectii de stil cu Laura“si cateva tinute EZZRO din colectia I AM.
Un alt interviu extrem de interesant, este cu psihologul Violeta Simion, in care vom afla ce inseamna psihologia in Romania, care sunt problemele cu care ne confruntam, alaturi de multe alte lucruri utile si din care putem cu siguranta invata ceva.

Apasa AICI pentru a descarca GRATUIT Revista!

Primavara are zambet!’ si veti afla acest lucru la pagina 12, iar in apropiere, veti gasi un articol foarte interesant realizat de Adina Mitrica despre un blog, oarecum atipic … poate nu blogul, cat autoarea: Blogul lui Bozi. Fiind o perioada ‘tampon’ intre vremea rece si cea calda, ne-am indreptat atentia mai mult catre ingrijirea pieli, in acest sens, fiind sustinuti si de terapeut naturist Dorina Ursu, care ne vorbeste despre ten uscat, gras, acnee.
Avem spre sfarsit, tendintele primavara vara 2018 in aranjatul parului si a unghiilor, alaturi de rubricile traditionale si multe multe articole care va vor furniza informatii utile; incheiem editia martie 2018 a revistei FAMOST cu nelipsitul editorial.

Acestea fiind zise, va lasam pe voi sa descoperiti revista, urandu-va in continuare multa sanatate si toate cele bune pana la intalnirea viitoare!