Revista Famost – Editia Octombrie 2015

Revista Famost

Revista Famost – Editia Octombrie 2015

84

Descarca GRATUIT Revista Famost – Octombrie 2015 AICI!

descarca-aici

Iata-ne ajunsi si in cea de-a zecea luna a anului, octombrie fiind preferata multora dintre noi, poate datorita nostalgiei pe care o exprima, a culorii, sau a linistii. Aceasta luna a “tranzitiei“, aduce in acest numar a revistei noastre, invitati deosebiti si subiecte, pe care, speram noi, sa le gasiti interesante.

Incepem aceasta introducere, prin a saluta o prezenta care ne face o mare onoare – cea a doamnei Alice Nastase Buciuta, care a avut amabilitatea sa ne acorde un interviu, in care ne-a impartasit “franturi din viata si visurile sale“. Avem de asemenea, un alt interviu – insotit de aceasta data si de o sedinta foto, a hair stilistului si make-up artistului Bogdan Stoian. Ne insoteste in aceasta frumoasa calatorie a revistei, si doamna Delia Gavriliu, care ne vorbeste “Despre moralitate si responsabilitate”, Marius Gabor ne da intalnire in stilul caracteristic in Odaia 5.

Asa cum am mentionat in numarul trecut, inauguram o noua rubrica dedicata modei: “Lectii de Stil cu Laura” cu Laura Veronica Sima, continuam calatoria noastra printre blogurile de moda din Romania cu Andreea Chirila. Si pentru ca tot suntem la capitolul fashion, va oferim tendintele acestui sezon la rochii de mireasa si ochelari de soare, in speranta ca va pot ajuta si inspira. Vom incepe de asemenea, o calatorie prin lumea parfumurilor alaturi de Nusha Davilla, vom afla care sunt cele mai scumpe pietre pretioase, ne vom bucura de efectele benefice ale legumelor de sezon cu terapeut naturist Dorina Ursu.

Si pentru a ramane in forma, Razvan Oncescu ne propune un mic ghid al incepatorului de fitness, pe de alta parte, noi va propunem cateva sfaturi, pentru a avea “ochi frumosi si sanatosi“, fiind sustinuti si de Alina Dragan, care ne vorbeste despre extensiile de gene, vom afla ce ne pregateste viitorul in ingrijirea si aranjarea parului. Stii ce trebuie sa faci si ce sa eviti pe Facebook? Iti oferim noi cateva sugestii, dar si sfaturi pentru a avea o relatie de cuplu mai buna.

Va invitam sa cititi toate acestea, alaturi de multe alte subiecte, pe care speram noi sa le gasiti interesante!
Multa sanatate si toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!