Revista Famost februarie 2018

Revista Famost

Revista Famost februarie 2018

193

Descarca GRATUIT REVISTA aici!


Dupa cum se comporta vremea de afara, se pare ca incet incet ne desprindem de anotimpul rece, o iarna care a fost destul de blanda cu noi din toate privintele; acum, sa speram ca nu ne vom trezi cu ninsori prin aprilie! Pe de alta parte, din punct de vedere calendaristic, vremea calda, soarele si buna dispozitie, ne asteapta incepand cu luna viitoare si noi nu avem altceva de facut decat sa ne continuam frumos activitatile, viata, sa citim revista FAMOST – editia februarie 2018 si sa intram pe www.famost.ro sa vedem ce noutati avem!

Ca tot am amintit de aceasta revista, va informam ca in acest numar continuam cu tendintele din moda, fie ca vorbim de imprimeuri, incaltaminte sau palarii; mai mult, avem doua invitate speciale prin intermediul interviurilor. Designer-ul de moda Andreea Tincu este una dintre invitatele noastre speciale, un designer care a scris si scrie in continuare istorie in moda din Romania si pe care, va invitam sa o cunoasteti prin intermediul unui captivant si energic interviu. Laura Veronica Sima o are invitata pe designerul de palarii Madalina Vlad, care ne introduce in fascinanta lume a acestor frumoase accesorii, explicandu-ne in acelasi timp, filosofia care ii defineste activitatea. Nu ne oprim aici cu moda, pentru ca Avera Makeup Artist o are invitata pe bloggerita Cleopatra Coman, iar Andreea Eftimie ne face cunostinta cu primul eveniment fashion&beauty din zona Galati-Braila si participantii prezenti – Galati Beauty Swap #1; avem de asemenea, propuneri vestimentare pentru femei si barbati, prezentate de EZZRO pe de o parte si Mister Galati, pe de alta parte!

Apasa pe coperta pentru a descarca automat revista!

La rubrica de frumusete, terapia Dermapen cu ace ne este prezentata de Iuliana Grosu, prin intermediul unui articol si a fotografiilor sugestive, Dorina Ursu ne ofera solutii naturale pentru riduri si rozacee, iar Alin T. se intreaba : “Cu barba sau fara?“. Un subiect extrem de interesant este abordat de Violeta Simion care lanseaza provocarea “Terapia copiilor sau terapia familiei ?!“; tot la stil de viata, avem mult articole interesante, pe care urmeaza sa le descoperiti chiar voi!

Daca ti-ai planificat pentru 2018 sa atingi anumite scopuri care au legatura cu sanatatea si stilul de viata, ai un ghid foarte bun si motivant in articolul “Cele mai bune teluri in fitness pentru 2018“. Pe langa alte articole pe care speram sa le gasiti interesante, incheiem revista cu un editorial cu rochii de mireasa de la Agatha Mariaj, realizat impreuna cu colaboratorii nostri.

Va invitam asadar, sa parcurgeti revista (si pe celelalte daca le-ati ‘ratat’ pana acum!) si va dorim sanatate si mult spor in ceea ce faceti, alaturi de gandurile noastre bune!

Comments are off this post!