Revista Famost-februarie 2019

Revista Famost

Revista Famost-februarie 2019

Iata-ne ajunsi si in luna iubirii, ...
2329

Descarca FAMOST-februarie 2019 apasand AICI!


Iata-ne ajunsi si in luna iubirii, numita mai mult sau mai putin astfel, datorita celor doua zile care provoaca diverse discutii pe aceasta tema si pe care noi, le acceptam asa cum sunt, evitand astfel de polemici. Bine v-am gasit asadar si in luna februarie 2019, perioada in care, calendaristic, incepem sa ne indreptam catre sezonul calduros. Din punct de vedere al temperaturii insa, e mai dificil sa anticipam; vom lasa natura sa isi urmeze cursul.

In aceasta editie a revistei Famost-februarie 2019, avem multe articole din domeniul beauty, moda, tendinte, modeling, alaturi de interviuri si articole cu o serie de invitati din domenii diferite, oameni valorosi ca personalitati si activitati. O mentionam pe Claudia Paise (interviu+editorial), Sabina Pop, Ozana Barabancea, Cristina Belciu, Catalina Buzdun-Rafaila (pe care o veti putea citi de acum, in fiecare editie a revistei), fetele de la City Femme.

Descarca GRATUIT revista apasand pe fotografie!

Pentru cititorii nostri care ne urmaresc de ceva timp si care iubesc modelling-ul, ne face placere sa-i anuntam ca am revenit cu aceasta rubrica si speram ca veti gasi utile toate informatiile.
Regasiti in acest numar al revistei, rubricile deja traditionale, am “atins” – dar nu foarte mult, ziua de 14 februarie din diverse puncte de vedere si cateva articole de sanatate. Am abordat in schimb, mai “temeinic” – moda, dar si domeniul frumusetii si ingrijirii, pentru ca aceasta perioada este una dificila pentru par, piele si ar trebui sa fim pregatiti asa cum trebuie.

Pentru ca in mai putin de o luna suntem oficial in primavara, nu uitam de tendinte si intampinam soarele cu ochelari de protectie, ne aranjam parul cu stil si presaram putin “bling-bling“ pe unghii.
Speram de asemenea sa va faca placere sa vedeti un editorial deosebit cu outfit-uri de la Nicol Drujescu, cu modelul si colaboratorul nostru Andreea Eftimie, avand machiajul si aranjatul parului asigurate de Bianca Vede; sedinta foto s-a desfasurat intr-o locatie deosebita: The Folly.
Cam atat cu aceasta *nota a editorului, toate titlurile sunt in cuprins, iar noi speram ca veti gasi articolele interesante si acolo unde este cazul – si utile.

Va dorim lectura placuta, multa sanatate si caldura si ne gasim in … primavara!

Toate cele bune!

Comments are off this post!