Revista Famost-ianuarie 2019

Revista Famost

Revista Famost-ianuarie 2019

2582

Descarca GRATUIT Revista AICI!


La Multi Ani!

dragi cititori ai revistei Famost si va dorim un 2019 plin de bucurii, satisfactii pe toate planurile, multe realizari si ce este cel mai important, multa sanatate!

Va multumim ca sunteti alaturi de noi in fiecare editie si speram ca in acest an, sa va aducem in prim plan lucruri din ce in ce mai frumoase, oameni de calitate, care sa va inspire in visurile voastre.

Nu vom zabovi foarte mult in aceasta “nota a editorului”, doar va vom mentiona ca avem iarasi invitati de seama, cum ar fi celebra artista Andreea Balan, apoi vom discuta pe rand cu Silvia Petrea – mama, sotie, om de afaceri de succes – prezenta in revista noastra prin intermediul unui frumos interviu, dar si editorial. Cu managerul Centrului Epsilon – Aurelia Bujenia avem un dialog interesant si mai mult, ne-a facut placerea sa o avem pe coperta principala. Tot din domeniul beauty, o avem invitata si pe frumoasa si ambitioasa Diana Bianca; ea ne povesteste despre visul ei devenit realitate: My CliniQ.

Apasa pe fotografie pentru a descarca GRATUIT revista!

Facem o incursiune in tendintele rochiilor de mireasa primavara vara 2019, a tendintelor vestimentare masculine ale sezonului calduros 2019, iar Avera Make-up Artist face o frumoasa recapitulare a invitatelor din anul 2018 a rubricii “Printre blogurile de moda din Romania”.
Luna ianuarie 2019 a editiei revistei Famost cuprinde de asemenea toate rubricile deja “traditionale” si pe care, probabil, multi dintre voi le asteptati, alaturi de multe articole si informatii pe care noi speram – ca de fiecare data – sa le gasiti utile, din domeniile: moda, beauty, sanatate, stil de viata, monden.

Va dorim lectura placuta, o luna calduroasa si va dam intalnire pe data viitoare!

Toate cele bune si sanatate maxima!

Comments are off this post!