Revista FAMOST iulie 2017

Revista Famost

Revista FAMOST iulie 2017

126

Descarca GRATUIT Revista FAMOST – Iulie 2017 AICI!


Iulie 2107. Jumatatea verii. Cald. In realitate, foarte cald, fapt – care pe langa disconfortul provocat, este un subiect al nesfarsitei polemici legate de temperaturi, fie ele ridicate, fie ele scazute. Acest lucru, evident, nu opreste pe nimeni sa-si continue activitatea sau sa-si vada de viata in continuare, astfel ca, iata-ne ajunsi la editia cu numarul 40 a revistei Famost!

Ce avem in aceasta editie?

In primul rand, interviuri foarte foarte interesante, din domenii diferite si le enumeram aici in ordinea aparitiei in revista. Astfel, in cadrul rubricii “De vorba cu Laura si … “, colega noastra Laura Veronica Sima a intervievat-o pe Ana Visan – founder Nimphaea; ramanem tot intr-un domeniu frumos – acela de beauty si o avem invitata pe Simona Mazuru Simone Studio, care ne va prezenta povestea ei sub forma de interviu si o succesiune de fotografii realizate chiar la studio. Sonia Cireasa este o performera in domeniul picturii, asa ca, va invitam sa descoperiti un om cu o gandire matura aflat in spatele unui numar mic de ani; de asemenea, Adina Mitrica ne face cunostinta cu Mihaela Baran, cea care scrie “Texte dubioase la cap” si pe care cel mai probabil, foarte multi dintre noi o stim.

La capitolul moda, avem tendinte genti de mana pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018, dar si tendintele vestimentare masculine pentru acelasi sezon. Andreea Eftimie ne aminteste ce putem purta in aceasta vara pentru a fi in tendinte, dar si cum sa ne alegem culoarea ojei in functie de tinuta … sau de ce nu, si invers? Cristina Cornea este invitata noastra in cadrul calatoriilor noastre printre blogurile de moda din Romania si va testam simturile olfactive cu cele mai in voga parfumuri pentru femei din 2017!
Simone Studio raspunde celor mai intalnite intrebari despre micropigmentare, avem articole despre par, piele si cicatrici, Academia Giulia ne prezinta procedura Henna Spa si ce inseamna aceasta, intinerim cu vitamina C si avem parte de cea mai alba dantura.
Aparatul KINESIS – unic in Romania este disponibil la ONEGYM si ne este prezentat printr-o serie de exercitii, avem parte de fitness si invatam cum sa alergam, iar fiindca este vara, ne ferim de soare si efectele negative ale acestuia. De asemenea avem grija de sanatatea ADN-ului, aflam lucruri interesante despre diabet de la Dorina Ursu, ne informam despre pesticide si gluten, cum sa ne protejam pelvisul si multe altele.
Psihoterapeutul Violeta Nicoleta Simion merge cu “iubirea” la analize, invatam ce inseamna compatibilitate de cuplu in adevaratul sens al cuvantului, analizam putin sefii nesuferiti si aflam beneficiile si riscurile consumului de vin.

Nu va mai retinem aici – poate sunteti curiosi sa descoperiti chiar voi insiva subiectele – asa ca va invitam sa parcurgeti in voie paginile editiei Famost pe luna iulie 2017, va dorim lectura placuta si toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!