Revista Famost-iulie 2019

Revista Famost-iulie 2019, este aproape de voi si va aduce articole, noutati, la fel interesante si folositoare.

Descarca GRATUIT Revista AICI!


Oficial, suntem in mijlocul verii, luna iulie aducand-ne tot ce iubim mai mult: vreme frumoasa, vacanta, relaxare, ganduri pozitive … Toate acestea ne bucura, ne umplu inima cu energie si ne fac intr-adevar sa simtim ca ne traim viata. Ne bucuram de aceste momente, ne bucuram de viata, ne bucuram pentru cei din jur si pentru fericirea lor. Revista Famost-iulie 2019, este aproape de voi si va aduce articole, noutati, la fel de interesante si folositoare: moda, tendinte din moda, evenimente, articole din domeniul beauty, sanatate, stil de viata.

Ne continuam aventura din cadrul SIFW aducandu-va in prim plan 3 dintre designerii care vor fi prezenti: Ruslan Khvastov, Iracema Matias – Regarde Moi, Oficina do Burel, cu care discutam prin intermediul unui interviu, Beatrice Lianda Dinu ne introduce in atmosfera Balului Florilor, Daniela Sala ne face cunostinta cu un designer foarte interesant, Mihelle Cristine Camell.

Apasa pe fotografie pentru a descarca GRATUIT revista!

Pregatirile pentru plaja si sfaturile in acest sens, nu sunt niciodata indeajuns, mai ales ca totul evolueaza si vrem sa fim la curent cu tot ceea ce este nou. De aceea, avem sfaturi pe acest subiect, la fel ca si sfaturi extra de ingrijire pentru aceasta perioada, ne informam despre glitter si ne facem curaj sa folosim produse de infrumusetare cu … turmeric. Barbatii nu sunt neglijati, Alin Temeliescu atragandu-ne atentia asupra celor mai intalnite greseli pe care le fac acestia, in privinta podoabei capilare.

Sarea si piperul sunt aduse de Madmoiselle Sarcastique care ne prezinta o lista a sarbatorilor legale sau mai putin legale, avem articole foarte utile legate de subiectul ‘nunta’ si cum ar trebui gestionate anumite situatii, aflam ce este de facut pentru cei ce vor sa-si intemeieze o familie si cum ai putea solutiona emotiile la locul de munca. Despre sindromul metabolic ne vorbeste Dorina Ursu, vorbim despre drumetii si ce ar trebui mancat pentru a avea un fitness bun, aflam cat de importante sunt mineralele in viata noastra, la fel ca si vitamina K, suntem informati cu privire la eliminarea posibilitatilor de a ne pata dintii.

Am facut un scurt rezumat al subiectelor regasite in revista Famost-iulie 2019 pentru a va starni curiozitatea si a va determina sa le parcurgeti, indiferent ca sunteti la serviciu intr-o pauza, acasa sau in vacanta! Sperand ca aveti subiecte care sa va atraga, va transmitem cele mai bune ganduri si va dam intalnire in editia urmatoare!