Revista Famost iulie 2020

Ce gasim in revista Famost iulie 2020? Ellie White ne face onoare sa fie pe cover-ul lunii iulie 2020 a revistei Famost si o regasim la interior cu interviu si alte fotografii frumoase; ...

Descarca GRATUIT apasand ACEST LINK sau vizualizeaz-o dupa urmatorul alineat!

Suntem in mijlocul verii din punct de vedere calendaristic, intr-o perioada destul de agitata pe multe planuri. Din fericire sau dimpotriva, cursul vietii majoritatii continua indiferent de valurile care ne ating; si este genul de situatie asupra careia nu ne putem pronunta – daca este sau nu bine, iar in mod real, nici nu conteaza astfel de opinii.

Entuziasmati de continuitatea (calendaristica) noastra la ceas aniversar in urma ca doar cateva luni, am afirmat ca ceea ce este bun, de acum urmeaza si acest lucru parca a prins contur mai mult ca niciodata in aceasta editie a revistei. Mai mult, ne dorim sa ne contrazicem in aceasta privinta de la o editie la alta.

Ce gasim in revista Famost iulie 2020?

Ellie White ne face onoare sa fie pe cover-ul lunii iulie 2020 a revistei Famost si o regasim la interior cu interviu si alte fotografii frumoase; ne-a povestit despre inceputul carierei, despre blog si viata, despre frumusetea vietii de familie si despre faptul ca nu poate trai fara muzica. Un dialog deschis si captivant.

O mare onoare ne-o face prin prezenta sa, Dr. Vasi Radulescu, care ne-a impresionat prin modul sau de a aborda lucrurile si viata in general, prin bunatatea si onestitatea care stau la baza tuturor actiunilor sale.

O alta prezenta care ne onoreaza este invitata Danielei Sala, actrita Majda Aboulumosha, care ne ofera multe informatii interesante despre viata de actor, despre viata personala si multe lucruri interesante, toate insotite de emotiile specifice.

In timpul liber (cand nu cititi revista Famost iulie 2020) puteti tine cont de recomandarile literare ale Roxanei Negut si anume – aparitiile editoriale ale lunii iunie; mai mult, Ana-Maria Negrila ne ofera in aceasta editie a revistei un magic fragment din cartea scrisa de ea – Stapanul Umbrelor. Daca preferati si filmul, Valentin Goran va face cunostinta cu filmul Cold War din 2018.

Moda si tendintele sunt mereu in prim planul nostru si avem in revista noastra colectia Obsessed de Luiza Ganea si prezentata de Daniela Sala, sfaturi “in trend“ oferite de Andreea Popescu, tendinte, multeeeee articole din moda, alaturi de cele traditionale cu Alin Temeliescu, magazinul Mister, samd.

Sweet Candy este numele unui frumos editorial beauty semnat Diana Pavel; avem numeroase articole despre piele si ingrijirea ei, tendinte unghii, cum sa arati bine in costumul de baie si multe altele.
Marta Iozefina-Bencze ne ofera secretele unui discurs special, Irina Berdila ne intreba daca stim cum stam cu emotiile negative, oferindu-ne cateva sfaturi care sa ne ajute. Multe articole despre noi, cum sa ne motivam, sfaturi practice, sanatate si cum ne putem proteja de virusi, lucruri utile si interesante, pe care va lasam placerea sa le descoperiti singuri.

Lectura placuta, multa sanatate, cele mai bune ganduri pana la editia urmatoare si nu in ultimul rand,

va multumim ca ne sunteti alaturi!