Revista Famost-mai 2019

Revista Famost

Revista Famost-mai 2019

2236

Descarca Revista FAMOST Aici!


Revista Famost-mai 2019 ne aduce in prim plan oameni minunati, dedicati, care dau nastere lucrurilor frumoase. Pe de alta parte, cei ce ne urmariti de ceva vreme, ati observat ca incercam sa va aducem la zi oricat de repede este posibil – tendintele vestimentare, accesorii sau machiaje pentru sezonul urmator, astfel ca o mare parte a revistei este dedicata acestora si vom continua bineinteles si in numarul urmator.

Dintre invitatii de seama ai acestui numar Famost – mai 2019, il mentionam pe binecunoscutul om de televiziune si sportivul Dani Otil care a purtat un dialog onest si deschis cu colega noastra Daniela Sala. Salutam prezenta – prin intermediul colegei Beatrice Lianda Dinu a Geaninei Corondan, care ne povesteste despre viata si frumoasa ei cariera in televiziune, dar si in afara ei. Roxana Nemes a lansat melodia “Pana la stele“ cu ocazia implinirii unei frumoase varste, ocazie cu care ne impartaseste cateva din gandurile sale; ramanem in zona artistica si o cunoastem pe pictorita Bogdana Maria Daradici, iar Adina Mitrica ne face cunostinta cu o talentata poeta, departe de meleagurile romanesti: Ortansa Bacalu Nahra.

Descarca revista, apasand pe fotografie!

Nu, sa nu credeti ca ne-am indepartat de moda, make-up si alte domenii frumoase si tangentiale acestora si venim in sprijinul acestei afirmatii, prin a va aduce la cunostinta ca o avem invitata pe Ana Maria Gheorghe si pasiunea sa pentru moda, materializata in magazinul de haine pe care-l gestioneaza – Monaval; avem aici un frumos interviu, insotit de editorial. Facem cunostinta in aceasta editie cu Diva Academy, un loc in care arta se imbina cu moda si machiajul, si stam de vorba cu oamenii talentati care activeaza in cadrul acestei scoli, pentru a le afla gandurile, filosofia si tot ce inseamna o scoala de machiaj profesionista. Purtam un dialog de asemenea cu trei dintre modelele care vor fi prezente pe scena Scandinavian International Fashion Week, iar calatoria noastra printre blogurile din Romania, se opreste in aceasta luna la Galati, unde stam de vorba cu Bolocan Mihaela. Am fost prezenti la aniversarea de 6 ani a salonului de infrumusetare Euforia Concept, prilej cu care va invitam si pe dumneavostra sa vedeti ce s-a intamplat acolo, prin intermediul fotografiilor, insotite de explicatiile aferente.

Avem multe alte subiecte si articole foarte interesante, pe care nu le-am mai enumerat aici, dar pe care le puteti gasi cu usurinta in cadrul revistei, pe care va invitam sa o descarcati, sa o rasfoiti si sa le spuneti si prietenilor de ea, daca o gasiti interesanta!
Va dorim lectura frumoasa in continuare si sa ne regasim sanatosi la editia urmatoare!

Toate cele bune!

Comments are off this post!