Revista Famost septembrie 2019

Chiar daca se spune ca toamna se numara bobocii, noi nu facem acest lucru, insa ne putem lauda cu o editie a revistei Famost septembrie 2019.

Descarca GRATUIT revista Famost Septembrie 2019 AICI!

Chiar daca se spune ca toamna se numara bobocii, noi nu facem acest lucru, insa ne putem lauda cu o editie a revistei Famost septembrie 2019, foarte bogata prin prisma invitatilor nostri valorosi – in numar mare, a articolelor, interviurilor si a fotografiilor, pe care le-am reunit frumos in aceasta editie speciala. Speciala – nu pentru ca inauguram toamna, speciala pentru ca valoarea si consistenta ei, ii este data de greutatea celor ce se regasesc aici. Septembrie ne aduce in 2019 – toamna, dar doar din punct de vedere calendaristic, pentru ca in aceasta perioada, temperaturile ne plaseaza in timp, in toiul verii. Cel putin, din aceasta perspectiva, vacanta noastra continua.

Descarca GRATUIT revista apasand AICI!

Moda este la loc de cinste in revista noastra si de aceea ne putem mandri cu prezenta Casei de Moda – Marius Musat, care ne-a raspuns curiozitatilor noastre sub forma unui interviu din care am aflat lucruri unice si interesante. The Room Showroom reprezinta un concept deosebit in moda romaneasca prin promovarea designerilor autohtoni; stam de vorba cu Ioana Bica si Monica Radu, initiatoarele acestei frumoase afaceri. Tot in moda ramanem cu Beatrice Lianda Dinu – aflata pe coperta acestei editii si cu care am purtat o discutie interesanta, insotita de un pictorial intr-o frumoasa locatie: Vila Danielle. Despre aceasta frumoasa unitate de cazare, vorbim cu noul manager – Catana Robert Cristian, pentru a afla ce inseamna o astfel de afacere si care sunt planurile de viitor. Un aport foarte mare in moda, il aduc si bloggerii, Olimpiu Moldovan fiind o prezenta extrem de placuta si caruia i-am adresat cateva intrebari; ce ne-a raspuns, puteti afla in rubrica dedicata calatoriilor printre blogurile autohtone. Daniela Sala ne vorbeste despre moda si identitate vizuala, abordam subiectul poluarii si a deseurilor din industria modei; pentru a evita greselile pe care le poti face la cumparaturi, ar trebui sa parcurgi articolul scris de Alin Temeliescu si sa te inspiri din tinuta propusa pentru aceasta luna.

Salutam prezenta deosebita a unui invitat plecat din tara de foarte multi ani si care reuseste sa duca fotografia la rang de arta: Florin Ion Firimita! Prezent la multe evenimente dedicate artei, el se afla in aceasta editie a revistei Famost cu un frumos proiect : ‘She said/ He said!‘.

Mireasa Urbana’ cu Aurelia Aurora si ‘Step by Step’ cu Mihaela Alexandru sunt doua proiecte beauty foarte foarte reusite si pe care va invitam sa le admirati in revista, alaturi de multe articole dedicate aceastei frumoase industrii! Si in cazul in care aveti probleme cu caderea parului sau vreti sa va informati despre acest subiect, nu ratati articolul pe aceasta tema, abordat de Dorina Ursu!

Beatrice Lianda Dinu ne aduce in prim plan multi artisti cu care a dialogat/colaborat, printre care amintim Miss Lu, Otilia Bilionera, Sweet Kiss, Dya, ne prezinta frumosul eveniment organizat de ea – Festival Child Performance, iar Daniela Sala sta de vorba cu Julia Jianu – fosta componenta a trupei Exotic. In continuare avem multe subiecte interesante din tot ceea ce reprezinta o revista lifestyle.

Speram sa fiti si voi la fel de incantati de aceasta editie a revistei Famost asa cum suntem si noi si va dorim lectura placuta!

Toate cele bune pana la urmatoarea intalnire!