Schimbari in organism cand devii vegan

Multi nu cunosc faptul ca atunci cand vrei sa adopti o alimentatie vegana, apar schimbari in organism.

Multi nu cunosc faptul ca atunci cand vrei sa adopti o alimentatie vegana, apar schimbari in organism, tocmai de aceea fiecare ar trebuie sa cunoasca anumite lucruri esentiale!

Gustul se va schimba

Multi vegani au afirmat faptul ca senzatiile gustative ridicate si poftele de zahar s-au linistit. Se crede acest lucru, datorita reducerii de grasimi ingurgitate care modifica sensibilitatea gustului, asa ca, daca vei elimina multe mancaruri grase in procesul de a deveni vegan, te vei bucura de un simt al gustului mult mai intens.

In intestin vor fi modificari ale gazelor

Din pacate nu exista decat aceasta modalitate, balonarile si tulburarile bacteriene facand parte din acest proces. Datorita cresterii tipice in fibre, microbiomul se schimba rapid, cu anumite consecinte, mai putin dorite. Partea buna este ca nu va dura mult si dupa ce se vor linisti apele, vei avea parte de o flora intestinala mai diversa.

Vei invata multe despre etichete

Unul din cinci consumatori renunta le dieta vegana deoarece nu inteleg anumiti termeni. Asa ca, in momentul in care iei aceasta decizie, familiarizeaza-te cu termeni precum aspic (gelatina alternativa bazata pe carne), cazeina (proteina din lapte), albumina (albus de ou). Pentru un ghid complet, ai putea vizita veganuary.com!

Inca poti manca alimente nesanatoase

Multe din alimentele procesate si prajite sunt de origine vegetala (chipsuri), asa ca aceasta tentatie nu este eliminata!

Ai putea arunca deodorantul!

Bine, nu de tot, pentru ca se pare ca, conform unui studiu, mirosul organismului in cazul unei alimentatii fara carne, este mult mai placut si mai putin intens. Se pare ca acesta intra in fluxul de sange si eventual, este eliberat prin porii pielii noastre.