Tendinte moda 2021 2022-sezonul toamna iarna

Cele mai importante tendinte moda 2021 2022 pentru sezonul toamna iarna sunt caracterizate de abordari noi si realiste din partea designerilor. ...

Cele mai importante tendinte moda 2021 2022 pentru sezonul toamna iarna sunt caracterizate de abordari noi si realiste din partea designerilor. chiar daca spectacolele au fost fara public, prezentarile au fost facute si prin intermediul unor filmulete scurte, realitatea augmentata fiind cea care a dominat saptamanile modei pentru aceasta perioada. Piese vestimentare purtabile, potrivite fiecarei siluete si adaptate propriului stil, care ne fac sa visam; majoritatea colectiilor au fost dominate de optimismul care ne alimenteaza pana cand totul reintra in normalul cunoscut de majoritatea.

Imbracamintea sport

Una din cele mai importante tendinte moda 2021 2022 pentru sezonul toamna-iarna este imbracamintea sportiva, ce are la baza confortul. Haine matlasate, parka, puffere, avand un aer urban, pentru o protectie eleganta si comoda.

Una din cele mai importante tendinte moda 2021 2022 pentru sezonul toamna-iarna este imbracamintea sportiva, ce are la baza confortul.
Chanel

Pielea

Pielea trebuia sa fie prezenta in colectiile sezonului rece 2021 2022, fiind vazuta in diverse ipostaze, de la un aer burghez, la influente punk rock, influente ale anilor `70, pana la tinute normale, majoritatea negre sau albastru navy.

Pielea trebuia sa fie prezenta in colectiile sezonului rece 2021 2022, fiind vazuta in diverse ipostaze, de la un aer burghez, la influente punk rock, influente ale anilor `70,
Hermes

Blana artificiala

Constientizarea vizavi de mediul inconjurator si protectia animalelor, au determinat multe case de moda sa prezinte piese vestimentare din blana artificiala. Confortabile, calduroase si spectaculoase, toate acestea formeaza una dintre cele mai responsabile tendinte moda 2021 2022.

Givenchy

Tricotajele

Prezenta tricotajelor printre cele mai importante tendinte moda 2021 2022 este una obligatorie si necesara, date fiind caldura si comoditatea oferite. Iar rochiile tricotate decupate sau aratand putina transparenta, nu fac altceva decat sa duca tricotajele la un alt nivel.

Prezenta tricotajelor printre cele mai importante tendinte moda 2021 2022 este una obligatorie si necesara, date fiind caldura si comoditatea oferite.
Chloe

Peticele

Pentru cei care vor sa iasa in evidenta sau sa fie altfel, cele mai importante tendinte ale sezonului rece 2021 2022 aduc in prim plan – peticele, formele geometrice, colorate, amestecate sau potrivite, tesaturi cu tesaturi sau tesaturi cu piele, totul pentru un LOOK unic si vesel.

Etro

Anii `60

Inspiratiile vintage nu puteau lipsi de pe scena celor mai importante tendinte moda 2021 2022 sezonul toamna iarna, astfel ca anii sunt prezenti intr-o maniera moderna, cu variatii monocrome si note sexi, atat prin intermediul croiului dar si al accesoriilor.

Inspiratiile vintage nu puteau lipsi de pe scena celor mai importante tendinte moda 2021 2022 sezonul toamna iarna, astfel ca anii sunt prezenti intr-o maniera moderna,
Versace

Pliurile

Avand o destinatie preponderenta mediului office, pliurile se afla pe podiumul celor mai importante tendinte de moda 2021-2022, poate din nerabdarea majoritatii de a ne intoarce la locurile de munca; iar fustele cu pliuri au fost vazute in multe din colectiile acestui sezon.

3.1 Phillip Lim

Distractie

Avem nevoie si de distractie dupa o perioada lunga de stat la domiciliu, astfel ca, una din cele mai importante tendinte moda 2021 2022 celebreaza distractia cu ajutorul paietelor, pietrelor, penelor, toate stralucind si anuntand reintoarcerea la normalitate.

Avem nevoie si de distractie dupa o perioada lunga de stat la domiciliu, astfel ca, una din cele mai importante tendinte moda 2021 2022 celebreaza distractia
Alberta Ferretti

Argintiul

Majoritatea colectiilor prezentate sunt dominate de un aer festiv, rochiile de seara fiind in centrul atentiei multor colectii. Argintiul se plaseaza printre cele mai importante tendinte ale sezonului 2021 2022, astfel ca, daca iti doresti putere si stralucire, stii ce sa porti!

Isabel Marant

Viitorul pe Marte

Inspirati de evolutia si poate obsesia de a locui pe Marte, alaturi de evolutia pozitiva in aceasta directie, multi designeri au abordat aceasta tema in anumite creatii pentru sezonul rece 2021 2022, fie prin intermediul pieselor vestimentare si/ sau a nuantelor metalice.

Balenciaga