Tendinte unghii toamna 2020-2021

Daca esti interesata sa afli cele mai importante tendinte unghii toamna 2020-2021 esti in locul potrivit si poti experimenta acasa sau in salon modele creative, unice, avand aplicatii superbe.

Daca esti interesata sa afli cele mai importante tendinte unghii toamna 2020-2021 esti in locul potrivit si poti experimenta acasa sau in salon modele creative, unice, avand aplicatii superbe. Daca nu doresti nimic complicat si vrei sa mergi pe simplitate si naturalete, sezonul rece 2020-2021 iti ofera variante in culori solide ca rosu, visiniu, negru sau nude.

Unghii goale

Unghiile simple, goale, curate, au fost vazute in multe prezentari formand una din cele mai simple tendinte unghii toamna 2020. Au fost vazute unghii bine ingrijite si usor lucioase fara stralucire, dar au existat si unghii goale, avand un luciu extrem de subtil, sau unghii avand doar o linie alba subtire.

Unghiile simple, goale, curate, au fost vazute in multe prezentari formand una din cele mai simple tendinte unghii toamna 2020.
Proenza Schouler

Manichiura nude

Daca o unghie goala este prea putin pentru tine, ai putea incerca urmatoarea tendinta unghii toamna 2020, aceea de a folosi o nuanta nude. Au fost vazute unghii nude dar avand putin de alb in varfuri, au fost folosite mai multe straturi de oja pentru un aspect perfect si modern.

Viviene Westwood

Jumatate de luna

Una din tendintele deosebite unghii toamna 2020 sunt cele jumatate de luna sau denumite ca unghii franceze inverse, sunt moderne si distractive, asa ca nu te vei plictisi de ele. Au fost vazute jumatati de luna in combinatii dintre nude-maroniu si rosu, stiletto negre avand la baza unghiei o dungulita stralucitoare, nuante visinii.

Una din tendintele deosebite unghii toamna 2020 sunt cele jumatate de luna.
Nicole Miller

Variatii franceze

Manichiura franceza este atemporala si o regasim aproape in orice sezon printre cele mai importante tendinte unghii, doar ca toamna 2020 ne aduce modificari si perspective noi ale acesteia. Au fost vazute multe variatii de culori, nuante pastelate si varfuri albe, au atras atentia unghiile de inspiratie vampirica.

Moschino

Gotic

Goticul se afla pe podiumul tendintelor si nu putea sa lipseasca si in cazul unghiilor. A dominat negrul in variante solide atat pe unghii lungi cat si scurte, s-a remarcat negrul lucios, cateva reflexii de gri, dar si jocuri intre alb si negru; dintre alte nuante inchise care au atras atentia, se remarca visiniul foarte inchis.

Philipp Plein

Rosu si visiniu

Una dintre cele mai vibrante si clasice tendinte unghii toamna 2020 este reprezentata de nuantele de rosu si visiniu, care fac casa buna cu rujul. Au fost vazute unghii rosii asociate cu ruj de o intensitate mai puternica, s-a remarcat un rosu cald la buze in combinatie cu unghii de culoare visinie putin periculoasa; diverse nuante de visiniu.

Aceasta este una dintre cele mai libertine tendinte unghii toamna 2020 avand in vedere ca orice aplicatie 3D si orice tip de infrumusetare este potrivita.
Oscar de la Renta

Aplicatii si piercing

Aceasta este una dintre cele mai libertine tendinte unghii toamna 2020 avand in vedere ca orice aplicatie 3D si orice tip de infrumusetare este potrivita. Au fost vazute margele supradimensionate care atarnau, s-au remarcat cristale pozitionate in sir de-a lungul unghiei, au tras atentia cristalele negre si clare, au fost folosite astfel de impodobiri pe unghii goale.

Aceasta este una dintre cele mai libertine tendinte unghii toamna 2020 avand in vedere ca orice aplicatie 3D si orice tip de infrumusetare este potrivita.
Christian Cowan

Unghii multicolore

Daca esti o fata care cauta distractie, cel mai probabil acesta tendinta unghii toamna 2020 se afla printre preferatele tale. Au fost vazute multe variante creative, remarcandu-se efectele de curcubeu, gradiente de diferite culori pe fiecare unghie, nuante diferite din aceleasi familii de culori.

Daca esti o fata care cauta distractie, cel mai probabil acesta tendinta unghii toamna 2020 se afla printre preferatele tale.
Charlotte Knowles