The Fashion Revolution-31 ianuarie 2020

The Fashion Revolution - defilare de Cartea Recordurilor, un eveniment Two kids clothing, in parteneriat cu It kids- Art school & modelling agency.

The Fashion Revolution – defilare de Cartea Recordurilor, un eveniment Two kids clothing, in parteneriat cu It kids- Art school & modelling agency. Peste 130 de modele copii si adolescenti vor intra pe catwalk defiland in ultima colectie Two kids clothing.

Brandul Two kids clothing este al Nicoletei Marin, designerul care a facut inconjurul Saptamanilor modei in Februarie 2019. A participat la New York Fashion week, London fashion week -House of Ikons, European kids fashion week Paris si Milano, Budapest Fashion week, World rising stars Tbilisi, Bucharest Fashion week, Romanian Fashion Philosophy, Kids Fashion Week Bucharest.

31 ianuarie, orele 19, Crystal Palace Ballroom, Calea Rahovei 198 la The Fashion Revolution.

Dupa ce a ajuns sa isi vanda piesele unicat, couture, catre marile concept store-uri din Paris, Nicoleta Marin a acceptat provocarea scolii de modele It kids, si anume de a crea 130 de tinute pentru 130 de modele si de a intra cu aceasta defilare in Guiness Book!
Sa o sustinem! Va asteptam pe 31 ianuarie, de la orele 19, la Crystal Palace Ballroom, Calea Rahovei 198 la The Fashion Revolution!

Dresscode: Fashion statement