Termeni si conditii

Cine suntem

Adresa site-ului nostru este : https://www.famost.ro

Conditii generale

Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre SC FAMOST RO S.R.L. („societatea”, „Famost” sau „noi”) si persoanele care utilizeaza („utilizatorul”) pagina de internet www.famost.ro („site-ul” sau „famost.ro”) si/sau serviciile oferite de societate prin intermediul site-ului („serviciile”).
Accesarea si utilizarea site-ului, inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui serviciu furnizat prin intermediul site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.
Pentru utilizarea servicilor, putem solicita utilizatorului sa isi exprime acordul cu privire la acesti Termeni si Conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (bifarea casutei „am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile famost.ro”).
Bifand o anumita casuta, utilizatorul isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate clauzele din acest set de termeni si conditii, precum si orice alti termeni si conditii specifice aplicabile serviciilor;
Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a serviciilor, utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a site-ului termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati famost.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).
Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea site-ului.

Dreptul de proprietate

Articolele (texte, imagini, video, formate .pdf ) publicate de S.C. FAMOST RO S.R.L. se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.
Informatiile cuprinse in aceste articolele, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare sau ale promotiilor, sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii site-ului famost.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materialele provenind din site-ul famost.ro, doar daca in materialul respectiv nu este stipulat in mod expres de catre S.C. FAMOST RO S.R.L.

Declaratii si garantii

  • S.C. FAMOST RO S.R.L. nu garanteaza ca informatiile continute in famost.ro sunt pe deplin complete sau exacte;
  • S.C. FAMOST RO S.R.L. nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii folosesc informatiile;
  • S.C. FAMOST RO S.R.L. nu garanteaza ca informatiile sau serviciile de pe famost.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor;
  • S.C. FAMOST RO S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din famost.ro; utilizarea informatiilor si a serviciilor din famost.ro se face pe propria raspundere;
  • S.C. FAMOST RO S.R.L. nu garanteaza ca serviciile din famost.ro vor functiona constant, fara erori, fara intrerupere;
  • S.C. FAMOST RO S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului famost.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din famost.ro catre alte site-uri.

Altele

Societatea isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest set de Termene si Conditii pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei.
Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces la site si utilizare a serviciilor, utilizatorul trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a famost.ro termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Utilizarea site-ului si/sau a oricaror servicii, chiar si in cazul omisiunii utilizatorului de a analiza termenii si conditiile aplicabile, reprezinta acordul expres al utilizatorului de acceptare a respectivelor conditii.
Daca nu sunteti de acord cu Termene si Conditii, nu accesati famost.ro si/sau serviciile societatii.

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema cu privire la www.famost.ro, ne puteti scrie la adresa de email office@famost.ro.