Colectia boohoo.com x Paris Hilton

Media

Colectia boohoo.com x Paris Hilton

58

boohoo.com a sarbatorit lansarea colectiei lor impreuna cu Paris Hilton, la care au fost prezenti multi jurnalisti, influenceri, celebritati, DJ, in cadrul unei petreceri exclusiviste. Colectia boohoo x Paris Hilton face referire la o serie de tendinte iconice care au inceput devreme in anii 2000.

Luand nota din estetica produselor, evenimentul a servit ca o ultima petrecere marca Paris Hilton, inspirata de cateva din lucrurile iconice si momentele culturale care au definit inceputul secolului. Invitatii s-au bucurat de cocktail-uri roz, o incapere roz si candy bar. Paris Hilton a ajuns intr-o decapotabila roz, dand startul petrecerii, urmata apoi de Ja Rule care a interpretat live.

Paris Hilton a ajutat la 70 de piese din colectia boohoo.com, incluzand o gama de imbracaminte ready-to-wear si un costum de baie care recreaza tendintele sale favorite si momentele de moda de la inceputul noului secol. Astfel, au fost vazute imprimeuri animale, elemente metalice lucioase, imprimeuri de palmier – inspirate din casa sa din Beverly Hills, mult roz si sloganele sale, cum ar fi “That’s Hot“. Piesele vestimentare au preturi sub 40 de euro.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2018/06/paris-hilton-petrecere-lansare-boohoo.jpg”]

[blockquote]Suntem incantati sa aniversam cel mai recent parteneriat international cu celebra Paris Hilton. Paris este tot ceea ce inseamna fata boohoo si abia asteptam sa o avem alaturi de noi la vara. Fotografiile au fost realizate in orasul ei natal – Beverly Hills, Los Angeles, campania cuprinzand toate tendintele fabuloase de la inceputul anilor 2000, despre care Paris Hilton stie cel mai bine; ea si-a pus amprenta propriului stil, despre care credem ca va fi iubit cu adevarat de clientii nostri, [/blockquote]

a declarat Carol Kane – CEO si Co-founder boohoo.com.

Info&foto: image.net

 

Comments are off this post!