Cum sa te imbraci eco

Vestimentatie

Cum sa te imbraci eco

383

Daca te intereseaza cum sa te imbraci eco, inseamna ca te consideri ca esti o persoana responsabila – in general si careia ii pasa de mediul inconjurator. Poti incepe prin a te comporta ca atare si, cine stie? Poate reusesti sa devii un trendsetter!

  • Exista in lume multe marci care realizeaza haine, accesorii, in mod organic. Cu siguranta vei gasi printre ele piese vestimentare care sa-ti placa, sa se potriveasca stilului propriu si pana una alta, sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Nu gasesti deocamdata haina pe care o doresti? Nu e nicio problema: limiteaza-te la genti de mana, esarfe sau orice alt tip de accesoriu, o modalitate usoara de a sti cum sa te imbraci eco!
  • Imbraca tricourile sau foloseste diversele gadget-uri cu numele unor campanii ecologice de voluntariat la care participi! Acest lucru va arata atat faptul ca esti o iubitoare de moda, cat si faptul ca iti pasa de mediul inconjurator si mai mult, actionezi in consecinta.
  • Foloseste o sticla de plastic in mai multe moduri! O poti utiliza ca recipient pentru a bea apa si ii poti da un aspect stilizat, decorand-o cu diverse strasuri!
  • Incearca sa te imbraci si sa folosesti ce ai deja! Cu siguranta vei gasi prin colturile dulapurilor ceva care nu ai mai purtat de ceva timp si in combinatie cu anumite piese actuale, poti face un outfit deosebit.
  • Mergi pana mai departe si foloseste produse de par organice, care te vor ajuta si pe tine cu un par stralucitor si sanatos, dar vei ajuta si mediul inconjurator!

Comments are off this post!