Cum sa te reinventezi. 6 sfaturi esentiale

Cum sa te reinventezi este o intrebare/ dorinta/ dilema care vine in mintea multor persoane, majoritatea aflandu-se in situatia in care au ajuns la o varsta si realizeaza ca nu fac ceea ce le place.

Cum sa te reinventezi este o intrebare/ dorinta/ dilema care vine in mintea multor persoane, majoritatea aflandu-se in situatia in care au ajuns la o varsta si realizeaza ca nu fac ceea ce le place; poate altceva si-au dorit, asteptarile au fost de alta natura. Doar ca la un moment dat simti nevoia de a trage o linie, de a aduce schimbarea in viata ta. Cu toate astea, simti ca este dificil pentru ca nu stii de unde sa incepi, ce sa faci si parca ceva te tine pe loc.

Elibereaza judecata!

Inaintea fiecarui nou inceput trebuie sa ne vedem si sa ne simtim forta interioara prin confirmarea sentimentelor. Prea des ne suprimam emotiile dure ca frica si tristetea, dar ele creeaza un teren fertil pentru vocea noastra autentica pentru a prinde radacini. Cel mai bine este sa te lasi sa simti fara nicio judecata, fapt ce te va face sa intelegi in mod clar si real ce conteaza cel mai mult pentru tine. Aceasta eliberare emotionala te va ajuta sa vezi ca exista libertate in schimbare.

Imbratiseaza momentul!

A te concentra pe situatii pe care nu le poti schimba, te tine blocat! Pentru a te elibera de regrete, este sugerat sa experimentezi cateva inspiratii adanci, in timp ce iti observi si analizezi gandurile. Aceasta creeaza distanta dintre prezent si trecut, permitandu-ti sa vezi ce s-a intamplat inaintea ta in viata pana in acest moment, acum, avand o noua sansa sa creezi ceva nou.

Intoarce pagina!

Unul din lucrurile care ne blocheaza cand incepem sau cand ne dorim ceva nou sunt povestile negative pe care ni le spunem noua insine. Da-i vocii tale interioare dure un nume astfel incat sa te poti raporta la el diferit. Cand reapare aceasta situatie neplacuta, spune-i pe nume si spune-i sa se linisteasca. Dupa momentul in care ai facut aceste lucru, scrie 5 calitati pozitive ale tale, acesta fiind noul inceput al tau: o persoana increzatoare in propriile forte! Iar aceasta persoana a fost mereu acolo, asteptand sa fie descoperita, iar vechile povesti vor fi uitate si se vor izbi de noua tu!

Creativitatea flexibila

Dorinta de a avea un nou inceput vine din adancul tau, un vis care isi doreste sa se exprime, care iti va crea cadrul in care vei sti cum sa te reinventezi … Pentru a te ajuta sa ajungi ajungi la inima si a afla ce cauti, ce iti doresti, deseneaza, picteaza, decoreaza … incearca sa faci orice ti-ar putea ajuta imaginatia sa sape in subconstient pentru a descoperi scopurile ascunse. A-ti „exploata” – in sensul bun creativitatea, iti permite sa te exprimi, sa explorezi si sa te descoperi pe tine insati.

Elibereaza impulsul!

De multe ori cand cautam sa ne reinventam este vorba despre dorinta de a simti din nou emotie in viata, motiv pentru care, unii specialisti recomanda sa faci ceva care sa te „sperie” putin. Acest gen de stres iti face inima sa bata putin mai puternic si te stimuleaza sa cresti. Incearca sa faci ceva care te scoata din zona de confort si dupa ce vei reusi, vei realiza si iti vei demonstra tie insati ca poti face mai mult decat ti-ai imaginat.

Lasa-l sa te conduca!

Cand ne permitem noua sa fim noi insine, ne gasim si noi scopuri, doar ca trebuie sa investim putin in noi, prin intermediul actiunii. Unii pot incepe cu meditatii, altii pot incepe niste cursuri; indiferent de calea pe care o vei alege, trebuie sa te inconjori de oameni care te sustin si sa le confirmi increderea prin actiunile tale. Din momentul in care vei incepe sa faci aceste lucruri, vei incepe sa devii cea mai buna versiune a ta!