Daniela Sala-regizoare la propriul eveniment

Daniela Sala s-a casatorit ieri cu alesul inimii ei, Andrei Fofiu. Regizoarea de film a realizat un nou scurtmetraj intitulat „O zi desprinsa din eternitate” in cadrul propriei sale nunti.

Daniela Sala s-a casatorit ieri cu alesul inimii ei, Andrei Fofiu. Regizoarea de film a realizat un nou scurtmetraj intitulat „O zi desprinsa din eternitate” in cadrul propriei sale nunti, astfel incat a deschis platoul de filmare in cea mai importanta zi din viata ei! Cele mai importante momente din aceasta zi au devenit astfel secvente de film cinematografic. Scenariul este scris de scenarista Diana Ludu, fiind pregatit special pentru cea mai importanta zi din viata regizoarei.

Cele mai importante momente din aceasta zi au devenit astfel secvente de film cinematografic.

Nunta a avut loc in apropiere de Oradea, iar decorul salii de nunti a fost realizat cu atentie folosindu-se nuante de ultraviolet cu alb. Primul dans al celor doi a fost un moment cu totul magic, mirii au valsat pe melodia „O viata si inca o zi” iar coregrafia a fost pregatita cu  atentie de coregrafii oradeni Julius&Katti.

Mireasa a purtat o rochie alba cu trena si un voal de 3 m, iar mirele a fost imbracat intr-un costum de ceremonie de culoare albastra.

Filmul va fi lansat in luna decembrie in Bucuresti. Regizoarea Daniela Sala a purtat o rochie alba cu trena si un voal de 3 m, iar mirele a fost imbracat intr-un costum de ceremonie de culoare albastra.