Dynamic Attitude la Pitti Uomo 100

Dynamic Attitude este prezenta la Pitti Uomo 100, care ne prezinta trei itinerarii speciale la Fortezza da Basso si online pe Connect.

Dynamic Attitude este prezenta la Pitti Uomo 100, care ne prezinta trei itinerarii speciale la Fortezza da Basso si online pe Connect: trei zone macro – Fantastic Classic, Dynamic Attitude, Superstyling – care povestesc despre esenta imbracamintei masculine globale contemporane, fiecare in dialog una cu alta. Incepe cu un accent pe Atitudinea Dinamica.

Un stil care leaga inteligent dimensiunea metropolitana si autenticitatea imbracamintei sport. Este sufletul Dynamic Attitude, teritoriul deschis lumii urbane si gritului modern al vietii de zi cu zi. Si din nou, un aspect special rezervat culturii tinerilor si cele mai interesante ateliere creative din acest segment.

Cercetarea atenta a celor mai avansate tehnologii in proiectarea tesaturilor se alatura ADN-ului usor de confort, un punct de intalnire intre diferite lumi, asupra colectiilor care sunt transversale in utilizarea lor. Cu o noua sensibilitate in ceea ce priveste latura durabila a lucrurilor.

Cuvinte cheie: inovatie, proiectare, durabilitate.

Coduri bazate pe inovatie si design avansat. Pentru cei care traiesc orasul intr-un mod dinamic, cu motociclete si biciclete, sau pentru noul globetrotter. Taieturi minime, volume echilibrate si tesaturi performante concepute pentru exterior si nu numai. Detalii concepute cu un puternic simt al functionalitatii, pe accesorii cu profil de confort si respectuos cu mediul.

Unde : Fortezza Da Basso-Cavaniglia Pavilion, Piazzale Ghiaia, Lorenese Theater

Info&foto : pittimmagine.com