Festivalul-Designerilor-din-Romania-2017-la final

Media

Festivalul-Designerilor-din-Romania-2017-la final

49

Cea de-a V a editie a Festivalului Designerilor din Romania 2017 s-a incheiat cu un adevarat succes. Artisti din tara si de peste hotare au intretinut atmosfera pe intreaga durata a evenimentului, iar designeri romani si internationali, si-au etalat pe podium cele mai noi creatii. Maria Lafuente, designerul spaniol a fost invitatul special al serii. Aceasta a impartit podiumul cu designeri precum Diana Boldeanu, Beatrice Dinu, Florin Burescu, Izabela Mandoiu, Inas Abo Altaheen.

Modelele care au dat viata imbracamintelor au facut parte din trustul de manechine al Agentiei Daniela Models. Scoala de make-up Raluca Paraschiv impreuna cu Saloanele Sofia Eleni, au realizat machiajele si coafurile tuturor modelelor si artistelor de la acest eveniment, iar Marian&Lorraine Baicu au cantat diferite melodii din repertoriul francez.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/11/Daniela-Sala-Festivalul-designerilor-din-Romania-2017.jpg”]

 

Prezentatorul TV Daniel Osmanovici si organizatoarea evenimentului – Daniela Sala, au prezentat acest festival. Imaginea brand-ului “DS Fashion Store by Daniela Sala” – Julia Jianu, a interpretat o melodie live pe tot parcursul defilarii celei mai noi colectii semnate Daniela Sala. Colectia ,,Sparkle’’ by Daniela Sala a fost purtata de catre jurnaliste din diferite trusturi media din tara. O surpriza pentru organizatoarea acestui eveniment, a fost cand a iesit pe scena la finalul prezentarii si a fost intampinata in ropote de aplauze pe ritmurile melodiei “La multi ani” fredonate de catre Julia Jianu. Artista Rafailia Spanou (Grecia) a deschis aceasta seara de gala interpretand o melodie in limba greaca. Diana Boldeanu, tanar designer, a dat startul defilarilor uimind publicul cu frumoasa ei colectie. Fosta concurenta X Factor a interpretat melodii din repertoriul Holograf, Vama Veche si Delia.

Info&foto: comunicat de presa Festivalul designerilor din Romania editia V – Daniela Sala

Comments are off this post!