Media

HomeMediaFotografii de acum 20 de ani ale Angelinei Jolie scoase la licitatie
Fotografii de acum 20 de ani ale Angelinei Jolie scoase la licitatie

Fotografii de acum 20 de ani ale Angelinei Jolie scoase la licitatie

Se pare ca este moda fotografiilor rare scoase spre vanzare. Dupa ce in urma cu putin timp, RR Auctions a anuntat scoaterea la licitatie a 14 fotografii rare de la nunta Printesei Diana, acum e randul actritei Angelina Jolie, a carei fotografii vor fi vandute in Londra.

Este vorba de 2 fotografii alb-negru realizate in 1995 de catre fotograful Kate Garner si care vor putea fi vazute in cadrul Zebra One Gallery din Hampstead; fotografiile o arata pe Angelina avand picioarele legate, intr-o ipostaza care te duce cu gandul la S&M.

fotografii-licitatie-20-ani-angelina-jolie-1

„Angelina a incercat diferite pozitii fara a primi vreo indicatie din partea mea, incluzand si picioarele legate, ceea ce a facut ca fotografiile sa fie unice. Ei nu i-a fost frica sa experimenteze si sa fie creativa, ceea ce a facut ca fotografiile sa fie minunate”

a declarat Kate Garner.

Se pare ca vor fi vandute doar 50 de exemplare per fotografie, cu un pret plecand de la 1800 lire sterline.

Sursa foto&info: Digital Spy

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»