Importanta ingredientelor in procesul de infrumusetare

Importanta ingredientelor din produsele cosmetice este din ce in ce mai adusa in prim plan, fiind intr-o perioada in care ne dorim sa aratam mai bine.

Importanta ingredientelor din produsele cosmetice este din ce in ce mai adusa in prim plan, fiind intr-o perioada in care ne dorim sa aratam mai bine, sa avem un ten impecabil, sa fim in forma din punct de vedere fizic, sa aratam mai tinere decat ne arata varsta. Experimentam, incercam noi produse si noi tehnici de infrumusetare, cele mai bune tratamente.

De aceea este foarte important nu doar faptul ca apelezi la anumite firme/ magazine de incredere, ci si faptul ca constientizam importanta ingredientelor folosite pe care le pui ulterior pe ten si corp; ele trebuie sa fie organice, fara toxine si substante chimice daunatoare. Iar folosirea unor astfel de produse curate (uleiuri, creme, lotiuni), te scuteste de multe probleme ulterioare des intalnite: alergii, aparitia unor pete, cosuri, etc.

Dar cum gasesti produsul potrivit?

A te cunoaste este foarte important atat in aceasta privinta, cat si in general. Trebuie sa stii la ce anume ai alergie, trebuie sa stii care este tipul tau de piele si aceste lucruri trebuie sa le cunosti in momentul in care iti achizitionezi anumite produse sau mergi la cosmetician, caruia trebuie sa ii comunici si asteptarile pe care le ai. In acest fel, vei fi mult mai linistita si nu vei avea nicio strangere de inima cand vei primi tratamentele potrivite cu ingredientele corecte.

Si este foarte important sa iti tratezi si sa iti ingrijesti pielea in cel mai bun mod posibil, pentru ca stim ca este mereu mai bine sa previi decat sa vindeci, in cazul in care poti avea probleme nedorite cu pielea. Si fie ca avem sau nu probleme cu pielea, meritam din cand in cand si putin rasfat, nu?

In momentul in care iei anumite decizii pentru pielea ta, apar intrebari legate de produse …. Unde gasesti acele produse bune, perfecte pentru pielea ta? Vor costa o avere? Sunt disponibile? Se gasesc greu? Exista un anumit timp de asteptare pana le primesti? Vorbind cu cosmeticiana ta, ea iti poate furniza informatii importante despre ce anume ai tu nevoie, ce poate fi eficient pielii tale si necesitatilor acesteia, alaturi de importanta ingredientelor din anumite creme, seruri, etc. Mai mult, poate are ea anumite colaborari si iti poate facilita sau obtine o reducere la anumite produse.

Pe de alta parte, exista si companii prietenoase care sunt deschise sa discute si sa-ti prezinte produsele si avantajele folosirii acestora.

Daca esti o persoana care ai parte de tratamente in mod regulat, atunci stii cum functioneaza lucrurile in zona ta, stii ce iti trebuie, ai salonul tau la care mergi, specialistul tau. Dar daca esti la inceput in aceasta privinta, trebuie sa tii cont de anumite caracteristici, trebuie sa te interesezi despre salon, despre calificarea cosmeticienei, daca are certificari actualizate. A avea prieteni sau cunostinte care sa iti confirme profesionalismul salonului si specialistilor de acolo, conteaza foarte mult in deciziile pe care le vei lua, decizii care vor hotari soarta pielii tale.

constientizam importanta ingredientelor folosite pe care le pui ulterior pe ten si corp

Care sunt elementele importante de care trebuie sa tii cont cand alegi un salon de infrumusetare?

Serviciul

Grija si atentia fata de clienti sunt extrem de importante, sentimentul de confort si cat de placut te vei simti acolo asigura continuitatea vizitelor pe care le poti face acolo. Trebuie sa te simti relaxata, sa te simti – intr-o oarecare masura – si importanta, dar foarte importante sunt si preturile practicate. Construirea, intarirea si pastrarea unor relatii amiabile si calde sunt esentiale.

Timpul

Daca ai facut tot posibilul sa fii la timp la salonul de infrumusetare, la fel de important este sa fii primita cu amabilitate la ora planificata. Exceptie ar fi cazurile in care esti anuntata din timp ca vor fi intarzieri, doar ca astfel de situatii nu trebuie sa fie dese. De altfel, nu ar trebui sa existe scuze nici de o parte, nici de alta.

Impresiile

Curatenia si igiena spun multe din momentul in care ai facut primul pas in salonul de infrumusetare sau oriunde ai intra. Profesionalismul se reflecta si prin modul in care este pastrat si mentinut locul respectiv.

Estetica

Daca salonul de infrumusetare are per total o imagine vibranta si proaspata, atunci ai un sentiment de confort, de relaxare, ai senzatia ca esti exact acolo unde iti doresti. Dar daca atmosfera este una posomorata, estetica salonului este depasita, invechita, ai un sentiment de neapartenenta. Daca la intrarea in salon, nu ai un sentiment care sa te faca sa te simti bine sau ai alte senzatii ce nu merita a fi amintite aici, gaseste o scuza si cauta o optiune mai buna!

De retinut!

Exista multe sfaturi si sugestii in privinta procedurilor de infrumusetare, multe produse care ti se ofera, doar ca trebuie sa fii foarte atenta sa nu cazi prada acestor tentatii. Cel mai bine este sa le retii, sa le notezi si te informezi. Apoi daca iti prezinta incredere si daca vei considera ca iti foloseste, la urmatoarea vizita la salon, le poti achizitiona fara probleme.