Kasta Morrely Fashion Week a VII-a editie

Media

Kasta Morrely Fashion Week a VII-a editie

Acest eveniment bianual cuprinde in desfasurarea sa Kasta Morrely Fashion Week si Gala Premiilor in Industriile Creative prima de acest fel din lume.
228

In perioada 2 – 4 noiembrie 2018, orasul Iasi este din nou gazda editiei toamna/iarna a Festivalului Industriilor Creative. Acest eveniment bianual cuprinde in desfasurarea sa Kasta Morrely Fashion Week si Gala Premiilor in Industriile Creative prima de acest fel din lume.
Aceasta manifestare internationala este organizata de membri ai colectivului de cercetare Kasta Morrely ce au conceput standardele ocupationale legalizate in Codul Ocupatiilor din Romania pentru doua calificari de top ale societatii contemporane, cea de Manechin si Organizator spectacole. Avand acest nivel de expertiza in pregatire si organizare, Proiectul Artelor ce Infrumuseteaza Omul Kasta Morrely Fashion Week si-a castigat de la prima editie aprecierea internationala de primul festival demonstrativ de moda din lume.

Dintre invitatii speciali, designerii de onoare si branduri prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2018 amintim pe: Addy van den Krommenacker (designerul Casei Regale a Olandei), George Hojbota, Eli Laslean, Florin Dobre, Nanette, Mineli, Barbara Langellotti Atelier, Julia Toaders, Adriana Agostini, Sahra Design by Ina Ela Ismail, Seroussi, Mihaela Andronic, Felis Atelier din Romania, Lidia Selici si Andaleya din Rep. Moldova, House of Byfield din Olanda, Kaya Design din Bulgaria, Edit Shop din Grecia, Hanadi Abboud din Liban s.a.
Sunt prezente la aceasta editie a festivalului si: Universitatea Nationala de Arte George Enescu din Iasi (Facultatea de Arte Vizuale si Design) si Universitatea de Vest din Timisoara (Facultatea de Arte si Design).

Festivalul Industriilor Creative 2018 are ca misiune civica dezvoltarea si promovarea internationala a deosebit de importantului domeniu al industriilor creative din Romania.

ACCESUL PUBLICULUI la Kasta Morrely Fashion Week (Sala Polivalenta Iasi) se realizeaza pe baza de invitatie. Persoanele care doresc invitatii, trebuie sa trimita un mesaj pe pagina oficiala facebook a festivalului www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek . Dress code: Business Casual.

Organizatori si parteneri principali: Asociatia Kasta Morrely, Compania Betty Ice si Primaria Municipiului Iasi.

www.kastamorrelyfashionweek.com

Comments are off this post!