Masaj facial inspirat din filme-tehnica Gankin

Acest masaj facial este aplicat inainte de machiaj si fie ca optezi pentru optiunea de a-l experimenta in salon sau de a-l invata tehnic acasa, avantajele de care poti beneficia sunt numeroase.

Masaj facial inspirat din filme folosit impreuna cu produse cosmetice atent alese, pentru un ten radiant, plin de viata!

Temperaturile scazute si vanturile mai puternice, pot fi destul de dure cu tenul nostru. Gankin, realizat de brandul premium Suqqu din Japonia, a fost conceput sa protejeze pielea cat mai bine si sa o pregateasca impotriva acestor conditii mai dure ale vremii.

Tehnica Gankin isi are originile in industria filmului japonez: in urma cu mai bine de 15 ani, make-up artistii au constatat ca masajele faciale precise si eficiente au ajutat la tonifierea si fermitatea muschilor faciali, intr-un mod care a creat baza perfecta pentru machiaj. Aceste tehnici esentiale au fost consolidate de Suqqu, combinand tratamentul pentru piele japonez, cu ritualurile de stare de bine si inovatii de ultima generatie, pentru crearea unui tratament complet si extrem de eficient.

Conceput pentru a imbunatati frumusetea naturala a pielii, acest masaj facial este aplicat inainte de machiaj si fie ca optezi pentru optiunea de a-l experimenta in salon sau de a-l invata tehnic acasa, avantajele de care poti beneficia sunt numeroase. Se face in puncte fixe de pe fata pentru a ajuta la reducerea aspectului pufos din timpul noptii, creand pometi mai pronuntati. Avand similitudini cu acupunctura, masajul Gankin elibereaza punctele de tensiune care sunt acumulate in fata si promoveaza drenajul limfatic, totul rezultand intr-o piele bine tonifiata si conturata.

Iar la final, se foloseste Musculate Massage & Mask Cream, care va netezi muschii si va ajuta la defalcarea tesuturilor grase. Crema, care poate fi folosita la fel de bina ca masca, ajuta la circulatia sangelui, astfel incat pielea devine mai luminoasa, mai supla, mai hidratata. Avand baza perfecta, pielea este gata pentru aplicarea machiajului, primul pas fiind baza de machiaj. Suqqu Extra Rich Glow Cream Foundation si Suqqu Treatment Serum Primer ajuta la imbunatatirea pielii frumoase si la crearea unui aspect sanatos si radiant.
Masajul Gankin – Suqqu este asociat cu antrenamente fizice pentru fata si pentru a asigura rezultate maxime durabile, este important ca acesta sa existe ca parte integranta a rutinei zilnice. Dureaza 2-3 minute dimineata inainte de aplicarea machiajului, tine 12 ore si poti alege exercitiile in functie de zonele pe care le doresti ajutate.

Suqqu ofera de asemenea produse pentru un aspect profesional al sprancenelor, cu un efort minim. Framing Eyebrow Liquid Pen contine colagen si pantenol pentru stimularea cresterii parului, apa, avand proprietati rezistente la ulei, pentru prevenirea murdaririi din timpul zilei. Acest ‘stilou’ te ajuta sa umpli spatiile goale de la sprancene, lasand impresia unor fire de par reale. Foloseste-l impreuna cu Suqqu 3D Control Eyebrow si Suqqu Solid Eyebrow Pencil, pentru ca sprancenele tale sa aiba un aspect deosebit!