Moda ACUM! Ce s-a schimbat si ce purtam?

Moda acum trebuie sa ia in calcul masca de protectie, lucrurile acum incepand sa intre intr-o oarecare normalitate, chiar daca pentru multe dintre fete pot exclama: aminteste-mi cum sa ma imbrac!

Moda acum trebuie sa ia in calcul masca de protectie, lucrurile acum incepand sa intre intr-o oarecare normalitate, chiar daca pentru multe dintre fete pot exclama: aminteste-mi cum sa ma imbrac! Nu s-a schimbat nimic pana in momentul de fata, moda nu s-a reinventat pe parcursul perioadei de izolare, doar ca lucrurile au stagnat intr-o oarecare masura.

Dulapurile noastre au fost doar putin deranjate in cautarea acelor piese vestimentare confortabile de purtat prin casa si imprejurimi.

Dar iata ca a venit si momentul in care trebuie sa ne intalnim cu anumite persoane, sa ne reluam viata din punctul in care am facut pauza si sa ne refamiliarizam cu arta de a ne imbraca si a ne potrivi piesele vestimentare. Daca te simti cumva confuza sau ai un sentiment ciudat, nu iti face probleme, deoarece nu esti singura persoana in aceasta situatie si orice ai alege, nu trebuie sa uiti de masca de protectie!

Moda acum ne permite la fel de bine ca si inainte sa purtam un top decupat, iar daca ai mai multe, poti alege in functie de temperatura; o geaca denim sau un blazer peste, reprezinta optiuni de luat in calcul

Moda acum ne permite la fel de bine ca si inainte, sa purtam un top decupat, iar daca ai mai multe, poti alege in functie de temperatura; o geaca denim sau un blazer peste, reprezinta optiuni de luat in calcul. Mai adecvata anotimpului poate fi combinatia dintre un top traditional si o pereche de blugi drepti sau usor evazati cu talie inalta.

O rochie – fie ca e lunga sau scurta reprezinta o alegere inspirata oricum, practica si usor de asortat cu accesoriile. Adecvata acestei perioade este rochia tip prairie care poate fi combinata foarte bine cu o pereche de tenisi, bocanci de lupta pana la tocuri kitten; totul este despre lungime si LOOK-ul pe care vrei sa il adopti.

Daca nu esti o iubitoare de imprimeuri – fie florale, abstracte sau nu iti plac culorile, poti opta pentru un LOOK total negru. Daca vei avea optiuni inspirate, vei avea parte de un LOOK fluid, iar in situatia in care consideri ca este prea monoton, poti opta pentru piese vestimentare cu ceva insertii argintii, aurii, desene discrete sau accesorii in culori neutre pentru a pastra aspectul dorit initial.

Cat timp ne mai permite temperatura, putem avea ca optiune demna de luat in considerare, pantalonii scurti, fie ca sunt pana sub fund sau pana sub genunchi. Ii poti asorta cu o gama variata de incaltaminte, asta in functie de LOOK -ul pe care vrei sa il adopti sau ce ai in garderoba. Partea practica vine din faptul ca acest articol il poti purta si prin casa fara nicio problema.