Noile tendinte in moda: cumparaturile online

Shopping

Noile tendinte in moda: cumparaturile online

30

[intro]Cei mai multi dintre noi, asteptam ziua de salariu pentru ca atunci este momentul in care avem cei mai multi bani si putem cheltui fara sa ne facem griji atat de mari.[/intro]

Si cum ne plac hainele si vrem sa fim in tendinte, magazinele cu articole vestimentare si accesorii sunt primele pe lista. Cu toate astea, daca vrei sa luam pulsul modei intr-un timp mult mai scurt, cea mai rapida si accesibila modalitate de achizitionare sunt evident, cumparaturile de pe internet. Aici, tendintele isi fac loc imediat, iar deschiderea este cu mult mai mare.
Majoritatea, devenim pe zi ce trece tot mai dependenti de online si mai buni cunoscatori ai tehnologiei, in acelasi timp, crescandu-ne si dorinta pentru confort. E mult mai usor sa stai acasa si sa faci anumite cumparaturi online, sa poti analiza ceea ce vrei sa achizitionezi in voie, fara sa te grabeasca nimeni, poti face comparatie intre preturi, etc. Pe langa tot acest confort, tot ceea ce apare online din aria noastra de interes este – si trebuie sa recunoastem – extrem de tentant. Iar cererea tot mai ridicata, impune si un mai mare efort din partea vanzatorilor, de a prezenta produsele in cele mai bune ipostaze, din unghiuri diferite si, daca este posibil, sa aiba acelasi produs, in culori diferite. O fotografie buna (sau mai multe) conteaza enorm pentru produs si il determina pe client sa judece calitatea; anumite clipuri video pot face diferenta, ca modalitate de publicitate.
Daca facem comparatie, de exemplu cu 5 ani in urma, vom observa diferente majore ale experientei in ceea ce priveste cumparaturile, totul capatand astazi alte perspective. Adaugam in plus, existenta si influenta bloggerilor, sedintele foto, piesele vestimentare custom made – online, diversitatea crescanda a hainelor si accesoriilor si toata deschiderea oferita de internet, si putem observa ca lucrurile s-au schimbat mult si au evoluat enorm, intr-o directie extrem de buna si care ne convine de minune, noua, cumparatorilor.

O alta mare tentatie in privinta cumparaturilor online si a cumparaturilor in general, sunt … reducerile si trebuie sa recunoastem, ca acestea determina viteza noastra de reactie cand ne dorim sa cumparam ceva si il vedem la pret mai mic. Daca de exemplu iti doresti foarte mult o anuma rochita sau anumiti pantofi si nu ai vrea totusi sa dai atat cat costa, trebuie doar sa ai rabdare pana cand se apropie un nou sezon, pentru ca atunci vin si promotiile.
In ceea ce priveste siguranta cumparaturilor, si aceasta s-a imbunatatit semnificativ din toate punctele de vedere, de la sporirea masurilor de securitate pana la opiniile clientilor – afisate online – vis-a-vis de un anumit produs. Exista magazine online care au castigat increderea clientilor, chiar daca mai exista si anumite nemultumiri, inevitabile de altfel; apar tot mai multe astfel de magazine, ofertele sunt din ce in ce mai generoase si diversificate, livrarea este din ce in ce mai buna, imbunatatirile au crescut in mod real.

In momentul de fata nu exista nicio tendinta descendenta a comertului online ci dimpotriva, asa ca, daca esti client, bucura-te, daca esti furnizor, lucreaza pentru a-ti imbunatati serviciile si increderea!

Comments are off this post!