Noul calendar Pitti Immagine 2020

Noul calendar Pitti Immagine 2020 a fost schimbat, consiliul de administratie al Pitti Imagine, prezidat de Claudio Marenzi, intalnindu-se prin videoconferinta,

Noul calendar Pitti Immagine 2020 a fost schimbat, consiliul de administratie al Pitti Immagine, prezidat de Claudio Marenzi, intalnindu-se prin videoconferinta, pe ordinea de zi fiind luate decizii cu privire la calendarul targurilor programat pentru sezonul de vara 2020.

Avand in vedere evolutia situatiilor de urgenta pentru sanatate in Italia si in intreaga lume si in lumina perspectivelor concrete ale unei extinderi a masurilor restrictive privind productia si activitatile comerciale si miscarea oamenilor, consiliul de administratie a discutat si a deliberat propunerile prezentate de CEO Raffaello Napoleone care, impreuna cu sefii diferitelor departamente ale companiei, au efectuat un sondaj larg asupra opiniilor primite de la expozanti, cumparatori, agenti si alti membri ai comertului in ultimele saptamani:

  • Pitti Image Man nr. 98 este confirmat si se va muta in perioada 2 – 4 septembrie (3 zile), din nou la Fortezza da Basso, Florenta;
  • Pitti Image Bimbo nr. 91 este confirmat si se va muta in 9-10 septembrie (2 zile), la Fortezza da Basso, Florenta;
  • Pitti Image Filati nr. 87 este confirmat, iar pozitia sa exacta in calendar va fi discutata la urmatorul Comitet Tehnic al targului, programat pentru 8 aprilie;
  • Fragrances no. 18 este confirmata cu datele originale, 11-13 septembrie, la Gara Leopolda din Florenta;
  • Super nr. 16 este confirmata cu datele originale, 24-27 septembrie, la Pavilionul Visconti din Milano;
  • Taste no. 15, care a fost reprogramat pentru inceputul lunii iunie, este anulat si amanat pana la urmatoarele date obisnuite pentru 2021 (13-15 martie).

Mai mult in noul calendar Pitti Immagine 2020 si in acord cu indicatiile exprimate de directorul general al Stazione Leopolda, Agostino Poletto, consiliul de administratie Pitti Image a recunoscut si a fost de acord cu decizia de a amana prima editie a Testo (evenimentul dedicat publicatiilor italiene deja reprogramat pentru inceputul Iunie) pana in a doua jumatate a lunii februarie 2021.

Consiliul de administratie al Pitti Imagine se angajeaza, de asemenea, sa sprijine operatorii companiei in dezvoltarea tuturor formelor de colaborare posibila cu guvernul si autoritatile locale in scopul de a facilita economic participarea la targuri de catre membrii comertului, precum si de a asigura ca evenimentele sunt adecvate si sigure pentru participanti.

Info&foto : www.pittimmagine.com