Pitti Fragranze 17-19 septembrie 2021, fizic si online

Pitti Fragranze 17-19 septembrie 2021, parfumeria artistica internationala se intoarce la Florenta, pentru a prezenta ultimele noutati si tendinte in cultura olfactiva a viitorului.

Pitti Fragranze are loc in perioada 17-19 septembrie 2021, parfumeria artistica internationala se intoarce la Florenta, pentru a prezenta ultimele noutati si tendinte in cultura olfactiva a viitorului.

Pitti Fragranze se va desfasura in perioada 17-19 septembrie 2021 la Stazione Leopolda din Florenta, primul eveniment din sector ce va avea loc dupa lunga pauza fortata. Lucram pentru a va oferi o editie fizica in siguranta totala, asa cum s-a intamplat deja cu celelalte editii Pitti care tocmai s-au incheiat la Florenta. Operatorii din sector se vor intoarce la Florenta pentru a trai – in cele din urma impreuna – o experienta unica, adancind noutatile unei selectii de case de moda consacrate si marci inovatoare, cufundate intr-o atmosfera eleganta si rafinata. Creatiile celor mai autorizate nasuri si talente tinere, dar si a frumusetii si cele mai inovatoare produse legate de bunastare si ingrijire de sine. Pentru o imagine completa a unui segment de piata in continua expansiune.

Pitti Fragranze se va desfasura in perioada 17-19 septembrie 2021 la Stazione Leopolda din Florenta, primul eveniment din sector ce va avea loc dupa lunga pauza fortata.

Evenimente, proiecte si participari speciale: save the date!

Pitti Fragranze revine in prezent la parfumeria artistica, tendintele pietei si cultura olfactiva mai contemporana, datorita, de asemenea, unei serii de evenimente si proiecte speciale, jucatorii cheie din sector. O noua editie a RAW, formatul din lumea materiilor prime care a devenit un eveniment de neratat. Retrospectiva se concentreaza asupra marilor maestri ai parfumeriei artistice, organizata de Chandler Burr, unul dintre cei mai importanti experti din sector si director artistic al salonului, care isi va prezenta, de asemenea, foarte popularele sale discutii pe temele fierbinti ale momentului. Evenimentele brandurilor Fragranze, participari speciale, cei mai urmariti experti internationali. Un calendar de evenimente speciale care urmeaza sa fie dezvaluit in curand!

Pitti Fragranze 17-19 septembrie, de asemenea, in digital pe Connect

Dimensiunea fizica de la Stazione Leopolda va fi alaturata celei digitale, datorita platformei online Pitti Connect, care va intra online de la 7 septembrie (pana la 22 noiembrie) si va va insoti in calatoria dvs. de a descoperi brandurile Fragranze, integrand oportunitatile pentru retea, creati contacte de afaceri si descoperiti continut editorial important legat de Fragranze. Printre inovatiile importante ale acestei editii, posibilitatea de a va rezerva intalnirile online la targ.

Info&foto: pittimmagine.com