Pitti Immagine Uomo 101, Pitti Immagine Filati

Pitti Immagine Uomo 101 si Pitti Immagine Bimbo 94 vor avea loc simultan la Fortezza da Basso din Florenta in perioada 11-13 ianuarie 2022.

Pitti Immagine Uomo 101 si Pitti Immagine Bimbo 94 vor avea loc simultan la Fortezza da Basso din Florenta in perioada 11-13 ianuarie 2022 (program: 9.00-18.00). Numaratoarea inversa incepe pentru urmatoarele editii ale saloanelor Pitti Immagine.

Ne vom intalni impreuna la Florenta, pentru a afla noutati, pentru a vorbi despre moda si tendinte cu oaspeti internationali, designeri emergenti si marci consacrate.

Multe stiri si evenimente programate in cadrul Pitti Immagine Uomo 101, pe care le vom dezvalui in urmatoarele saptamani si care vor proiecta expozantii si vizitatorii in centrul scenei modei, intr-o atmosfera plina de stimuli si sugestii pentru sezonul urmator.

#SafeWithPitti

Cu saloanele noastre de vara, am lansat un mesaj clar: organizarea unui eveniment in conformitate cu reglementarile anti Covid este posibila si nu afecteaza placerea de a fi impreuna si posibilitatile de a face afaceri. Inarmati cu o multime de feedback pozitiv, lucram la urmatoarele editii in care vom continua sa aplicam protocolul nostru de securitate #SafeWithPitti, pentru a asigura tuturor oportunitatea de a vizita saloanele si de a lucra in pace.

Pitti Immagine Filati, spectacolul de referinta pentru lumea firelor si a tricotajelor la nivel international, revine in Stazione Leopolda in perioada 2-4 februarie 2022.
Pitti Immagine Filati – 2-4 februarie 2022.

Pe de alta parte, Pitti Immagine Filati, spectacolul de referinta pentru lumea firelor si a tricotajelor la nivel international, revine in Stazione Leopolda in perioada 2-4 februarie 2022. Un eveniment extrem de asteptat, intarit si de marele succes inregistrat in editia trecuta, care confirma spatiile Stazione Leopolda ca hub perfect pentru a gazdui colectiile celor mai importante fabrici de filare italiene si internationale, noile propuneri de tricotaje ale Knitclub zona, si tendintele de maine spuse de Spazio Ricerca.

Dupa colectiile de iarna, care au fost protagonistii intoarcerii in prezenta evenimentului, noua intalnire este stabilita pentru luna februarie cu cele mai bune propuneri de fire pentru primavara verii 2023.

Pitti Filati va reveni, de asemenea, la Pitti Connect, cu informatii detaliate dedicate marcilor, cailor de stil si actualizarilor in timp real, impreuna cu posibilitatea de a contacta expozantii in prealabil pentru a-si aranja propria intalnire, pentru a evita cozile si a se conforma regulile de siguranta.

Info&foto: pittimmagine.com