Pitti Uomo 99, online 12-14 ianuarie

Pitti Uomo 99 se deschide online pe 12-14 ianuarie 2021 intr-un mod special impreuna cu Brunello Cucinelli.

Pitti Uomo 99 se deschide online pe 12-14 ianuarie 2021 intr-un mod special impreuna cu Brunello Cucinelli. Pitti Immagine incepe sa dezvaluie evenimentele si proiectele speciale ale urmatoarei editii a Pitti Uomo, care va avea loc fizic la Fortezza da Basso din Florenta in perioada 21-23 februarie 2021. In primul rand, spectacolul se va deschide – in format digital – in perioada 12-14 ianuarie pe Pitti Connect, platforma lansata de Pitti Immagine vara trecuta pentru a sprijini companiile in prezentarea colectiilor si in contactele de afaceri cu cumparatorii internationali.

Pitti Connect va fi lansat intr-o versiune si mai avansata, cu inovatii importante, pentru a spori eficienta relatiei dintre companii si cumparatori. In ultimele luni am lucrat cu sarguinta pentru a imbunatati interfata finala, facandu-l si mai functional pentru descoperirea si explorarea colectiilor; si, in acelasi timp, am consolidat si mai mult faza de colectare a comenzilor. Incepand din 12 ianuarie, Connect va incepe sa prezinte noile colectii ale companiilor in mod digital si, in acelasi timp, sa anticipeze proiectele speciale ale unei serii de branduri protagoniste ale Pitti Uomo si ale scenei internationale din moda masculina. Platforma va fi populata cu continut editorial special care va conduce vizitatorii la expozitia fizica din 21 februarie, cand Fortezza da Basso va deveni un recipient dinamic, in care elementele comerciale vor coexista cot la cot cu evenimente promotionale si de comunicare. Utilizarea noilor tehnologii va fi, de asemenea, puternica in acele zile, iar colectiile incarcate pe Pitti Connect vor fi disponibile cumparatorilor atata timp cat acest lucru este util pentru campania de vanzari.

Raffaello Napoleone, director general Pitti Immagine.

Spectacolul online Pitti Uomo 99 va fi inaugurat printr-o „deschidere” speciala. Brunello Cucinelli, unul dintre brandurile si companiile de referinta ale Pitti Uomo, un campion recunoscut la nivel mondial in imbracaminte italiana pentru barbati, alege sa creeze un eveniment special impreuna cu Pitti Immagine pe 12 ianuarie: un streaming live de la Solomeo, care va fi online la 10.30 pe Pitti Connect, cu care Cucinelli va prezenta noua colectie toamna-iarna 2021 si care, de fapt, anticipeaza participarea companiei la editia fizica din februarie.

Am considerat intotdeauna Pitti ca o intalnire fundamentala pentru moda barbateasca; un eveniment de care suntem deosebit de atasati, deoarece face parte din istoria noastra. Pe parcursul a patru zile, Fortezza da Basso din inima Florentei se transforma intr-un spectacol in aer liber, o oportunitate unica de a respira noii stimuli, de a intelege orientarea gustului pentru noul sezon. Un loc special de intalnire, unde companii, antreprenori, cumparatori internationali, jurnalisti si clienti se pot intalni si discuta, inainte de a se muta la Milano pentru Saptamana Modei. Cred cu tarie ca datorita combinatiei dintre aceste doua evenimente, Italia ofera lumii una dintre cele mai fascinante saptamani dedicate modei si elegantei masculine.

Brunello Cucinelli

Info&foto : pittimmagine.com